Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Εκκίνηση την Κυριακή για τον 4ο Δρόμο του Γιοφυριού με 2.500 και πλέον συμμετοχές



-Μέρος των εσόδων για την έναρξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου-Συσσιτίου-Φαρμακείου

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 2.500 σε κάθε κατηγορία αγωνισμάτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Απριλίου ο 4ος Ημιμαραθώνιος «Δρόμος του Γιοφυριού», ο δρομικός αγώνας που έχει πλέον καθιερωθεί, με τις συμμετοχές να προέρχονται από την Άρτα, την Ήπειρο και όλη την Ελλάδα.
Η εκκίνηση για τον Ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 10:15, ενώ τα 5 χιλιόμετρα τρεξίματος θα ξεκινήσουν στις 10:30. Στις 9:30 το πρωί θα ξεκινήσει ο περίπατος των 5 χιλιομέτρων. Οι σχολικοί αγώνες θα ξεκινήσουν από το Κάστρο στις 9:40. Όλες οι εκκινήσεις θα δοθούν από το Κάστρο της Άρτας και οι τερματισμοί θα γίνουν στον Άγιο Δημήτριο.
Η Γραμματεία του αγώνα θα ανοίξει την Παρασκευή 13 Απριλίου από τις 9 το πρωί στο Επιμελητήριο Άρτας και θα μείνει ανοικτή έως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 14 Απριλίου θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Οι αθλητές θα μπορούν να παίρνουν τα νούμερα και το πρωί της Κυριακής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, δίπλα στο Κάστρο.
Παράλληλα, το Σάββατο 14 Απριλίου και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Άρτας θα πραγματοποιηθεί το pasta party του αγώνα, ενώ θα βραβευθούν και αθλητές για την προσφορά τους.
Ο 4ος «Δρόμος του Γιοφυριού» στοχεύει να προωθήσει το μαζικό αθλητισμό και το δρομικό κίνημα της περιοχής, της Ηπείρου, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Παράλληλα, ο αγώνας περνά δίπλα από μνημεία-σύμβολα της Άρτας, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο τα αξιοθέατα της περιοχής μας.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Συσσιτίου Φαρμακείου στο Δήμο Αρταίων. Για τον ίδιο λόγο τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο, κατά τις ώρες που θα λειτουργεί η Γραμματεία του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη δράση συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: