Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Ολοσχερώς κάηκε σοφίτα διόροφης οικοδομής στο κέντρο της Πρέβεζας




Φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 10 Φλεβάρη σε σοφίτα διόροφης οικοδομής στο κέντρο της πόλης επί της οδού Κ. Παλαμά με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή της.
Οι πυκνοί καπνοί που έβγαιναν από τα παράθυρα κινητοποίησαν γείτονες που ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο δεύτερο όροφο ζει η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία απομακρύνθηκε άμεσα από τους πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά. Η σοφίτα που παραδόθηκε στις φλόγες ήταν κατασκευασμένη από ξύλο και πιθανή αιτία καταστροφής της ήταν η φωτιά στο αναμμένο τζάκι. Tην ώρα που ξέσπασε η φωτιά απουσίαζαν οι ένοικοι του σπιτιού. Εκτεταμένες αναμένονται να είναι και οι ζημιές στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, από την μεγάλη ποσότητα νερού που χρησιμοποιήθηκε, λόγω του ξύλινου δαπέδου που χωρίζει τους δύο ορόφους.





Επιπλέον, λόγω της ύπαρξης πλαστικής δεξαμενής αποθήκευσης πετρελαίου σε εφαπτόμενη οικοδομή η κατάσταση κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή.
Για την κατάσβεση επιχείρησαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με δύναμη περίπου 10 ανδρών παρουσία του Υποδιοικητή του σώματος κ.Μικρούλη και σε διάστημα 2 περίπου ωρών την έθεσαν υπό έλεγχο. Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί η Π.Υ. Πρέβεζας.


Καθημερινή Εφημερίδα Βήμα της Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: