Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Κερδίζει έδαφος η υποψηφιότητα του Κώστα Κωνή στη Πρέβεζα, για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές... Έτοιμες και οι γιγαντοαφίσες. Αναδημοσίευση από το www.prevezaposto.gr


Έχουμε ξαναγράψει για την πιθανή υποψηφιότητα του πολιτικού στελέχους του Kινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Κώστα Κωνή, που όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Πρέβεζας στις ερχόμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΔΗμοκρατικής ΣΥμπαράταξης ή Κινήματος Αλλαγής, όπως πρόκειται στο επόμενο ιδρυτικό συνέδριο, θα ονομαστεί.

Πληθαίνουν οι αναφορές στο πρόσωπό του από διάφορα μέσα ενημέρωσης, ενώ η πολύχρονη δράση του στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας του δίνει ένα σημαντικό ατού και στον χώρο των απόδημων Πρεβεζάνων.
Όλοι παραδέχονται ότι τις άλλες δύο φορές που ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Πρέβεζας αδικήθηκε από τις συγκυρίες και από τον τότε κομματικό μηχανισμό που στήριξε την πρώτη φορά τον Γιάννη Τσεκούρα και τη δεύτερη φορά τον Βαγγέλη Παπαχρήστο.
Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει και ο χώρος της κεντροαριστεράς ανασυντάσσεται με όσους δεν λιποτάκτησαν.
Η συγκρότηση ενός αξιόλογου και αξιόμαχου ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο Νομό Πρέβεζας μπορεί να επαναφέρει την έδρα που έχασε το ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε αυτή την κατεύθυνση η περίπτωση του Κώστα Κωνή αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την κατάκτηση της έδρας αλλά συγχρόνως αποτελεί και μια δικαίωση για κάποιον που τον εξόντωσαν πολιτικά οι κομματικοί μηχανισμοί μιας άλλης εποχής.





www.prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: