Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε ποιά έργα ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων ολοκληρώθηκαν στις κοινότητες του Δήμου Ζηρού


Ολοκληρώθηκε μία σειρά από έργα ασφαλτοστρώσεων, τσιμεντοστρώσεων και κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης σε Τ.Κ. του Δήμου Ζηρού, συνολικού προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Ειρηνοδικείο – Φίντζου στο Θεσπρωτικό, μήκους περίπου 150 μ. και πλάτους 6 μ., ο οποίος σε συνδυασμό και με τα έργα αναβάθμισης του αστικού κέντρου του Θεσπρωτικού που θα ακολουθήσουν, θα δώσει νέα πνοή στην πόλη, συμπληρώθηκε μία σειρά από έργα στον Δήμο Ζηρού, που αφορούσαν την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, τσιμεντοστρώσεων και ασφαλτοστρώσεων.

Πιο συγκεκριμένα εκτελέστηκαν τα εξής έργα:


Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου
Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, το πρώτο μήκους περίπου 25 μ. πλησίον της οικίας Πάνου, και ο δεύτερος μήκους περίπου 20 μ. πλησίον της οικίας Τσώλη.
Επίσης κατασκευάστηκε τσιμεντόστρωση δρόμου μήκους περίπου 25,00 μ. και πλάτους 5 μ., πλησίον της οικίας Ζάβαλη.



Τ.Κ. Ρωμιάς
Κατασκευάστηκε τοίχος αντιστήριξης μήκους περίπου 30 μ.


Τ.Κ. Παναγιάς
Κατασκευάστηκαν δύο τοιχία αντιστήριξης το πρώτο μήκους περίπου 40 μ. και το δεύτερο μήκους περίπου 30 μ. προς τις οικίες Καραμέτση



Τ.Κ. Ριζοβουνίου
Κατασκευάστηκε τοίχος αντιστήριξης μήκους 28 μ. πλησίον της οικίας Ευθυμίου.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν εργασίες τσιμεντόστρωσης οδών σε μήκος περίπου 100 μ. και πλάτος 5 μ. στον δρόμο προς τις οικίες Καλογήρου & Βάσση Σπ.



Ασφαλτόστρωση οδού στη Δ.Κ. Θεσπρωτικού
Όπως προαναφέραμε πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες ασφαλτόστρωσης στον δρόμο Ειρηνοδικείο – Φίντζου σε μήκος περίπου 150 μ. και πλάτος 6 μ..

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων είναι 150.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: