Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ήπειρος... Πρώτη επιλογή και την Πρωτοχρονιά!

Ένα ακόμη ρεκόρ επισκεψιμότητας αναμένεται να καταγράψει ο Νομός Ιωαννίνων τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, καθώς κι αυτή την φορά η πληρότητα αγγίζει το απόλυτο. Οι αεροπορικές πτήσεις είναι υπερπλήρεις ενώ οι οδικοί άξονες φέρνουν την Ήπειρο στο επίκεντρο τόσο της Βόρειας Ελλάδος όσο και της Δυτικής.
Η πόλη των Ιωαννίνων αλλά και οι ορεινοί προορισμοί είναι πανέτοιμοι για να προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε όλους εκείνους που κάνουν την Ήπειρο πρώτη επιλογή.
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης σε δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε ότι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος δεν αποτελεί σημειακό γεγονός. Είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε από όλους τους φορείς της περιοχής.

Ωστόσο ο κ. Καχριμάνης επεσήμανσε ότι ο τουρισμός θα πρέπει να συνδυαστεί με την προώθηση των τοπικών προιόντων και στον τομέα αυτόν απαιτείται πολύ δουλειά.
«Ο καθένας που μας επισκέπτεται θέλει να γνωρίσει και τα τοπικά προϊόντα. Δεν θέλει αυτό που βρίσκει και κάπου αλλού να το βρει και σε εμάς. Δεν θέλει π.χ. βούτυρο ή μέλι Γερμανίας. Αυτό το είδα όλες αυτές τις ημέρες, με τον κόσμο να θέλει το ιδιαίτερο το Ηπειρωτικό της ποιότητας. Εκεί θα ρίξουμε το βάρος για να είναι πραγματικά αυτές οι μέρες η απαρχή», υπογράμμισε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: