Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΗΣ: Ο… διάσημος Πρεβεζάνος πολιτικός που μπαίνει και σε σταυρόλεξα άμα λάχει…


Ο Κώστας Κωνής που κατάγεται από τη Μυρσίνη Πρέβεζας ασχολείται με την πολιτική από τα μαθητικά του χρόνια.
Για πολλά χρόνια διετέλεσε μέλος του τομέα αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ, μια θέση που του έδωσε Πανελληνίως αναγνωρισιμότητα, ιδιαίτερα την περίοδο που στα ΠΑΣΟΚικά δεδομένα μεσουρανούσε η Δήμητρα Λιάνη. Ανήκε στην ομάδα του Άκη Τσοχατζόπουλου, χωρίς βέβαια να έχει καμία σχέση με τα κυκλώματα μιζαδόρων που ήταν σε αυτή την ομάδα.

Επικεφαλής του τομέα ήταν ο Μιχάλης Καρχιμάκης που είναι ένα από τα αναμφισβήτητα έντιμα και ηθικά στελέχη που πέρασαν από το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ακολούθησε τον Γιώργο Παπανδρέου στη δημιουργία του Κινήματος Σοσιαλιστών Δημοκρατών.
Μαζί του και ο Κώστας Κωνής που στο παρελθόν είχε κατέλθει σαν υποψήφιος Βουλευτής Νομού Πρέβεζας αλλά έχασε τις εκλογές από τον Βαγγέλη Παπαχρήστο. Έντονες φήμες θέλουν τον Κώστα Κωνή να είναι υποψήφιος εκ νέου στο Νομό Πρέβεζας ως υποψήφιος Βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, καθώς είναι πιθανόν ο χώρος της κεντροαριστεράς με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο να πάρει στο Νομό μας την έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί τη συγκεκριμένη στιγμή, είναι η αναγνωρισιμότητα που απολαμβάνει Πανελληνίως πλέον ο συμπατριώτης μας, ο οποίος πάρα πολλά χρόνια ασχολείται με την Ηπειρωτική αποδημία της Αθήνας. Δεν είναι τυχαίο πλέον που το πρόσωπό του συμπεριλαμβάνεται ως κορυφαίο ερώτημα σε σταυρόλεξα(πάνω και κάτω φωτό).
Για την τιμή που του έγινε, ο ίδιος ο Κώστας Κωνής έβαλε στο προσωπικό του facebook τις δύο φωτογραφίες από τα σταυρόλεξα με το παρακάτω απολαυστικό σχόλιο. Διαβάστε το:


Καλημέρα. Αντικείμενο με σχετική φωτογραφία μου, στο σταυρόλεξο της μεγάλης αθηναϊκής εφημερίδας »Κυριακάτικη Δημοκρατία», είναι η ενασχόληση μου με την οργανωμένη ηπειρώτικη αποδημία, σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. Δεν αισθάνθηκα έκπληξη, όταν χθες Σάββατο, το βράδυ, γύρω στις 22.00′, με πήρε ένας φίλος μου και με ενημέρωσε ότι είχε κατέβει στην Ομόνοια, για να αγοράσει τις κυριακάτικες εφημερίδες και φυλλομετρώντας την »Κυριακάτικη Δημοκρατία» είδε στο σταυρόλεξο της τη φωτογραφία μου και διάβασε σχετικά. Και δεν αισθάνθηκα έκπληξη γιατί είναι η 3η φορά, που δημοσιεύεται σε μεγάλη εφημερίδα σταυρόλεξο με φωτογραφία μου και σχετική ερώτηση για μένα. Την έκπληξη για τη χρήση της ενασχόλησης μου με την ηπειρώτικη αποδημία σε σταυρόλεξο, την αισθάνθηκα το καλοκαίρι φέτος, όταν ενημερώθηκα ότι, στη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα της Κρήτης »Χανιώτικα Νέα», υπήρχε δημοσιευμένο σταυρόλεξο με μένα. Ευχαριστώ για άλλη μιά φορά, τον άγνωστο σε μένα συντάκτη του σταυρολέξου, για την τιμή που μου κάνει, τον προτρέπω να συνεχίσει έτσι, …για να με κάνει πανελλαδικά »φίρμα»Χαριτολογώ ε, μην το λαμβάνεται σοβαρά το τελευταίο. Ναι τον ευχαριστώ, γιατί εκτιμά αυτό που κάνω, με την ενασχόληση μου στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και στην οργανωμένη ηπειρώτικη αποδημία και γιατί η κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, είναι παρούσα, αποτελεσματική και προμαχούσα, σε περίοδο οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει βάναυσα και τον πολιτισμό και την παράδοση μας και χαίρει εκτίμησης από όλους τους Έλληνες.

Και αυτό (κάτω φωτό)στη αθηναϊκή εφημερίδα »Κυριακάτικη Ελευθερία του Τύπου», στις 8 Οκτωβρίου 2017.




Δεν υπάρχουν σχόλια: