Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

6o Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δυτικής Αττικής στον Ασπροπύργο, από 13 μέχρι και 15 Οκτωβρίου 2017. Συμμετέχουν οι Ηπειρώτικοι Σύλλογοι Ασπροπύργου και Θριασίου Πεδίου και η Αδελφότητα Ρωμανιωτών Λάκκας Σουλίου.



Αποτέλεσμα εικόνας για ηπειρωτών θριασίου πεδίου
Αποτέλεσμα εικόνας για ηπειρωτών θριασίου πεδίου

Ο δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου ενημερώνει όλους τους πολίτες ότι, στις 13-14- και 15 Οκτωβρίου 2017, ο δήμος Ασπροπύργου έχει την τιμή να φιλοξενεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ασπροπύργου «Γεώργιος Τσόκας», την 6η Έκθεση Πολιτισμού Δυτικής Αττικής με τίτλο: «Φεστιβάλ Πολιτισμού & Γαστρονομικών Προορισμών ταξιδεύοντας στην Ελλάδα από τη Δυτική Αττική».

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν Σύλλογοι από τη Δυτική Αττική, μεταξύ των οποίων και οι Ηπειρώτικοι,  ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίων Πεδίου,  η Αδελφότητα Ρωμανιωτών Λάκκας Σουλίου Αττικής  και ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Δήμου Φυλής, οι οποίοι πέρα από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να παρασκευάζουν με τη βοήθεια έμπειρων μαγείρων, εδέσματα με συνταγές από τον τόπο τους, τα οποία και θα σερβίρονται στους επισκέπτες της έκθεσης.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, στις 20:40', ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου, μας περιμένει για να ταξιδέψουμε όλοι μαζί με ηπειρώτικους χορούς κυκλωτικούς και γεύσεις από ηπειρώτικες πίτες, που θα παρασκευάσουν οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου.

Την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017, στις 19:20',  ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ασπροπύργου, με τη συνεργασία της Αδελφότητας Ρωμανιωτών Λάκκας Σουλίου Αττικής, θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τμήματα τους, ηπειρώτικη γαστρονομία και εδέσματα της Ηπείρου με την βοήθεια των έμπειρων ηπειρωτών σεφ.


Αποτέλεσμα εικόνας για πανηπειρωτικος συλλογος ασπροπυργου
Αποτέλεσμα εικόνας για πανηπειρωτικος συλλογος ασπροπυργου



Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

programa_1 programa_2




Καλώς να ανταμώσουμε στις εκδηλώσεις πολιτισμού της Αντιπεριφέρειας  Δυτικής Αττικής, εύχονται οι Ηπειρώτικοι Σύλλογοι που συμμετέχουν και οι, Ηπειρώτισες και Ηπειρώτες, οι φίλες και οι φίλοι της Ηπείρου και της ηπειρώτικης μουσικής παράδοσης και χορού της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: