Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καματερού λειτουργεί τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών από την Ήπειρο και την υπόλοιπη Ελλάδα.








Ανακοίνωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού

Αγαπητές φίλες και φίλοι,


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καματερού (Σ.Η.Κ), Πάρου 2Α, 13451 ΚΑΜΑΤΕΡΟ, τηλεφ. 6973023817, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ό,τι και φέτος θα λειτουργήσουν υπό την αιγίδα του, Τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών από την Ήπειρο και την υπόλοιπη Ελλάδα. 
Τα Τμήματα όπως και την προηγούμενη περίοδο θα είναι διαρθρωμένα σε: α) Παιδικά, β) Εφηβικά και νέων, γ) Ενηλίκων.
Ήδη ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες και οργανωτικά θέματα και πολύ σύντομα, θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα δλδ. ώρες, μέρες κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία του Συλλόγου, καθημερινά, ώρα 18.00' με 21.00'. 
Θεωρούμε ωστόσο υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά και δημοσίως, τους γονείς καθώς και τους πολυάριθμους φίλους και μέλη που πλαισίωσαν την περυσινή χρονιά τα χορευτικά Τμήματα, που λειτούργησαν με αριθμό συμμετεχόντων πρωτόγνωρο -κυριολεκτικά "ρεκόρ"-, εμπιστευόμενοι απόλυτα τον χοροδιδάσκαλό μας κ. Κώστα Τομαρά και το έργο του.
Το Δ.Σ και ο χοροδιδάσκαλος σας υπόσχονται ό,τι θα καταβληθεί η μέγιστη δυνατή προσπάθεια και φέτος, ώστε όλα να λειτουργήσουν ομαλά και εύρυθμα, όσος κόπος και χρόνος αν χρειαστεί!!
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά θερμά για την εμπιστοσύνη σας και την αμέριστη στήριξη, επισημαίνοντας ότι: "διατήρηση της παράδοσης δεν είναι το ανακάτωμα της στάχτης αλλά η μεταφορά και μεταλαμπάδευση της φλόγας της, στις επόμενες γενιές..."!!
Γι΄ αυτό μοχθούμε, γι ΄αυτό αγωνιζόμαστε ...!!!
Καλό φθινόπωρο, καλή σχολική χρονική σ΄όλους τους μικρούς μας φίλους!!
Υγεία, ευτυχία και προκοπή στα σπιτικά σας!!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού

Δεν υπάρχουν σχόλια: