Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών Σεπτεμβρίου 2017



Αγαπητά μας μέλη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για τις προσεχείς μας εκδηλώσεις για τον μήνα Σεπτέμβριο.

α) Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρες 6:30-11:00 μ.μ. ξεκινούν τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης μας στα γραφεία μας, Μελπομένου & Αχαρνέων Ιππέων, στον Προφήτη Ηλία (πίσω από το 17ο Δημοτικό σχολείο). Μέχρι την τελική σύσταση των τμημάτων, τα τμήματα θα παραμείνουν ως έχουν.



β) Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 4η Συνάντηση Εθνοτοπικών Συλλόγων Ανατολικής Αττικής στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών. Το χορευτικό μας θα δώσει το παρόν παρουσιάζοντας χορούς από την περιοχή του Συρράκου Ιωαννίνων.

γ) Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής του Πνευματικού Κέντρου Ασπροπύργου, η χορευτική μας ομάδα θα παρουσιάσει χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας στα ''Θριάσια 2017'' στον προαύλιο χώρο του λαογραφικού μουσείου Ασπροπύργου
δ) Σαββάτο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη- αγιασμός του χορευτικού μας και θα ακολουθήσει γνήσιο ηπειρώτικο γλέντι στα γραφεία μας. Θα διασκεδάσουμε με την ηπειρώτικη ζυγιά του Θοδωρή Γεωργόπουλου.
Είσοδος ελεύθερη.




Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.
Σας περιμένουμε όλους....

Βρείτε μας στο facebook ως Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών κάνοντας like 

και στο τηλέφωνο 6948896427

Δεν υπάρχουν σχόλια: