Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Eτήσιος κολυμβητικός διάπλους Άκτιο-Πρέβεζα, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017.














Τα κολυμβητικά σωματεία Ναυτικός Όμιλος Πρεβέζης και Ναυτικός Όμιλος Ποσειδώνας Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας , την ΛΕΚ Πρέβεζας την ΛΓ΄Εφορία Αρχαιοτήτων ,την Κλεοπάτρα Μαρίνα διοργανώνουν τον ετήσιο Κολυμβητικό διάπλου Άκτιο-Πρέβεζα το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017. 

Επίσης την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και κολυμβητικός αγώνας 400μ μπροστά από το Δημαρχείο για τους πιο μικρούς κολυμβητές. 
Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν. Όποιος επιθυμεί την ημέρα του αγώνα μπορεί αντί συμμετοχής να προσφέρει ένα ποσό για το Χαμόγελο του Παιδιού. 
Δικαίωμα συμμετοχής στον κολυμβητικό διάπλου Άκτιο-Πρέβεζα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση. 
Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται έγγραφη συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα. 
Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα apostkatsanakis@yahoo.gr-iouliaeleftheriou@yahoo.gr ,καθώς και την ημέρα του αγώνα. 
Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη κάτι που αποδεικνύεται με την υπεύθυνη δήλωση που παραδίδουν στους διοργανωτές. Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, το σημείο συγκέντρωσης θα είναι το Δημαρχείο Πρέβεζας. 
Η εκκίνηση για τον κολυμβητικό αγώνα 400μ θα δοθεί στις 10:00 π.μ. και του Κολυμβητικού διάπλου Άκτιο-Πρέβεζα στις 11:00π.μ.και οι αθλητές πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα, για να υπογράψουν τις υπεύθυνες δηλώσεις και να τους δοθούν οι αριθμοί συμμετοχής. 
Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και με μαγιό.Δεν επιτρέπονται άλλου είδους πλευστικά – κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα,χεράκια, κ.τ.λ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: