Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Σπαγγετίνι με φρέσκο αυγοτάραχο


Υλικά για 4 άτομα
1 πακέτο σπαγγετίνι 
200 γρμ. αυγοτάραχο
8 κ. σ. Ελαιόλαδο
1/2 λεμόνι, χυμό και ξύσμα
1 σφηνακι ουζο
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής 
Βράστε τα ζυμαρικα  σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. 
Ανακατεψτε  το αυγοταραχο  το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και ξυσμα λεμονιου.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικα, σε τηγανι  τα σοταρετε με την μαριναδα , προσθέστε το αυγοτάραχο σβηστε με το ουζο και  αναμειγνύετε .
Πασπαλίστε  με το ξύσμα λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σερβίρετε γαρνιροντας με ψιλοκομμενο φρεκο κρεμμυδι .








Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος









romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: