Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Παγωτό με χαλβά & αμύγδαλα


Υλικά για 6 -8 άτομα
300 γρ.Χαλβά βανίλια
100 γρ. χοντροκομμένα αμυγδαλα
2 λίτρα παγωτό βανίλια
Εκτέλεση συνταγής
Βαλτε στην κατάψυξη μια φορμα η μεταλλικό δοχείο χωρητικότητας 3 λίτρων για 30 λεπτα.
Κόψτε τον Χαλβά σε μικρούς κύβους και 100 γρ. χοντροκομμένα αμυγδαλα. Βγάζουμε από την κατάψυξη 2 λίτρα παγωτό βανίλια και το άδειο δοχείο.
Χρησιμοποιώντας το κουτάλι του παγωτού και με γρήγορες κινήσεις, μεταφέρουμε μία στρώση παγωτού στο άδειο παγωμένο δοχείο και ρίχνουμε χαλβά ,αμυγδαλα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία αυτή μέχρι να τελειώσουν τα υλικά και τοποθετούμε το παγωτό και πάλι στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει το σερβίρου με το κουτάλι του παγωτού γαρνιροντας με αμυγδαλα.










Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος








romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: