Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Γιώργος Κούρτης. 49 χρόνια προσφοράς του Ηπειρώτη τραγουδιστή στην παράδοση της Ηπείρου. Δείτε σε video την εκδήλωση-αφιέρωμα του Δήμου Ηγουμενίτσας, που διοργανώθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017.


Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος κουρτης

Δείτε τα video














Eκδήλωση του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον Γιώργο Κούρτη
Στον μεγάλο βάρδο του Ηπειρωτικού τραγουδιού Γιώργο Κούρτη που συμπλήρωσε 49 χρόνια προσφοράς στο ηπειρώτικο τραγούδι, ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που διοργάνωσε την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 το βράδυ ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Του απονεμήθηκε αναμνησική πλακέτα από το δήμαρχο Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλο, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι με το ταλέντο του υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια την παράδοση. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κούρτης, είναι μια γνήσια φωνή και ένα γνήσιο πρόσωπο, με πολλούς θαυμαστές όχι μόνο στη Θεσπρωτία, αλλά και σε διάφορα μέρη της Ελάδας, καθώς και μεταξύ των αποδήμων Ηπειρωτών.
Ακολούθησε, παρουσία πλήθους κόσμου στην παραλία Ηγουμενίτσας, μουσικοχορευτική βραδιά με τη συμμετοχή εκλεκτών καλλιτεχνών και χορευτικών τμημάτων. Ειδικότερα τραγούδησαν οι Σάββας Σιάτρας, Λευτέρης Κωνσταντίνου, Κώστας Τζίμας, Νίκος Γιαννακός, Γιάννης Παππάς και Έλλη Κοσμά.
Το θερμό χειροκρότημα του κοινού κέρδισε τo πολυφωνικό σύνολο της Παραμυθιάς υπό την διεύθυνση του Γ.Κούρτη στον οποίο συμμετείχαν και μέλη του χορευτικού του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς.
Κλαρίνο έπαιξαν οι Σταύρος Καψάλης, Ναπολέων Δάμος, Γρηγόρης Γιάκης και Βαλάντης Βρακάς. Εμφανίστηκαν τα χορευτικά του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κεραμίτσας και του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γκραικοχωρίου.

Στην παρουσίαση της βραδιάς ήταν η κα Ελένη Χαλμαντζή.
















 
Φιλοπρόοδος Ομιλος Παραμυθιάς





Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας








Πολιτιστικός Σύλλογος Κεραμίτσας






Φιλοπρόοδος Ομιλος Γραικοχωρίου «Αγιος Δημήτριος»






Δεν υπάρχουν σχόλια: