Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Το 4ο Zero Festival επιβεβαίωσε πως είναι η απόλυτη καλοκαιρινή συνάντηση για την Ήπειρο. Δείτε το video


Με εντυπωσιακό τρόπο έπεσε το βράδυ του Σαββάτου 12 Aυγούστου 2017, η αυλαία του 4ου Zero Festival που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Σύλλογος Νέων Φιλιππιάδας στη μαγευτική λίμνη Ζηρού!

IMG 8909

Και τις δύο ημέρες του Φεστιβάλ χιλιάδες επισκέπτες από την Πρέβεζα, τη Φιλιππιάδα, την Άρτα, τα Γιάννενα και γενικότερα από όλη την Ήπειρο και όχι μόνο, βρέθηκαν στη μοναδική λίμνη Ζηρού και συμμετείχαν στην απόλυτη καλοκαιρινή συνάντηση του Αυγούστου για την περιοχή της Ηπείρου!

IMG 8800

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από νωρίς το μεσημέρι τη λίμνη και τις παράλληλες δραστηριότητες που διοργανώθηκαν και φέτος, ενώ το βράδυ ανέλαβαν δράση οι Villagers of Ioannina City, οι Sleepin Pillow, οι Folk N' Roll, ο Joseph Gkikas and his Cufflinks και οι LOCOMONDO, οι οποίοι απογείωσαν το 4ο Zero Festival!

IMG 8927

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, οι οποίοι κάθε χρόνο κάνουν ένα βήμα παραπάνω, αλλά και στους φορείς που στηρίζουν το φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τα πολιτιστικά δρώμενα όλης της Ηπείρου!

IMG 8883



Δείτε το video


Δεν υπάρχουν σχόλια: