Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ραδοβιζινών Αρτας, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017, ώρα 09.00' πρωινή, θα τελέσει θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας στην Ιερά Μονή Παναγίας της Ροβέλιστας Αρτας.



Η λειτουργία τελείται με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας και των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής Ραδοβιζίου στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεών τους, που διοργανώνουν κάθε χρόνο, στον τομέα του πολιτισμού και της διατήρησης των αρχών και αξιών της κοινωνίας μας.


Η Παναγία η «ΡΟΒΕΛΙΣΤΑ» έχει θεσπιστεί με ομόφωνο ψήφισμα των μελών της Ομοσπονδίας ως Προστάτιδα των Ραδοβιζινών. 

Παρακαλούνται όλοι οι Ραδοβιζινοί και όχι μόνο, να παραστούν στη θεία λειτουργία, για να εκφράσουμε από κοινού την θρησκευτική μας ευλάβεια στην Θεομήτορα και Μητέρα όλων μας.


Παρακαλούνται επίσης η Εκκλησιαστική Αρχή, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, οι Δημοτικές Αρχές, αλλά και όλα τα θεσμοθετημένα όργανα του Νομού Αρτας και των γειτονικών Νομών, που στοχεύουν στην ανάδειξη του πολιτισμού και στην διαφύλαξη των χριστιανικών ηθών, να παραστούν σε αυτή την θεία λειτουργία και να συνδράμουν για την επιτυχία της εκδήλωσης και την ανάδειξή της ως κεντρικό γεγονός θρησκευτικής συνάθροισης και λατρείας των Ραδοβιζινών.

Ο Πρόεδρος       Γιώργος Κουρτέσας 
Η Γραμματέας         Δήμητρα Τσιαμπά 


Δεν υπάρχουν σχόλια: