Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησε η έκθεση φωτογραφίας από την ΕΦΕ Πρέβεζας με θέμα "Καθρέπτης", μπροστά από το δικαστικό μέγαρο στην παραλία της Πρέβεζας, που θα λειτουργεί μέχρι και τις 12 Αυγούστου 2017, κάθε απόγευμα.


«Καθρέπτης» είναι το θέμα της φετινής καλοκαιρινής φωτογραφικής έκθεσης που πραγματοποιεί για 9η συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία – Παράρτημα Πρέβεζας.


IMG 8195

Η έκθεση εγκαινιάστηκε χθες 1η Αυγούστου στην παραλία της Πρέβεζας μπροστά από το δικαστικό μέγαρο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 12 Αυγούστου, δίνοντας την ευκαιρία στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες της Πρέβεζας να πάρουν μια μικρή γεύση από το ταλέντο των μελών της Ε.Φ.Ε. Πρέβεζας.

IMG 8207

«Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι ο καθρέπτης, όπως τον αντιλαμβάνεται ο κάθε δημιουργός. Ο καθρέπτης που αντανακλά την πραγματικότητα ή ο καθρέφτης που αντανακλά την παραμορφωμένη πραγματικότητα; Έγκειται καθαρά στο πώς θέλει να την αποδώσει ο δημιουργός και πώς θα την εκλάβει ο θεατής. Μπορεί να είναι η αντανάκλαση της πραγματικότητας, μπορεί να είναι και η αντανάκλαση της ψυχής. Δημιουργείται μια δίδυμη κατάσταση μη απτή» τόνισε στο atpreveza.gr η Πρόεδρος της ΕΦΕ κα Κατερίνα Κορωναίου.

IMG 8198

Η έκθεση στην οποία εκτίθενται 44 φωτογραφίες από 23 φωτογράφους μέλη της ΕΦΕ, θα λειτουργεί μέχρι και τις 12 Αυγούστου κάθε απόγευμα από 19:30 ως 00:00, στην παραλία της Πρέβεζας, μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.

IMG 8200

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Αντωνίου Τάσος, Αραβανή Κατερίνα, Βουρβούλακας Γιάννης, Γιαννουλάτος Περικλής, Ηλιάδης Παναγιώτης, Θέμος Διαμαντής, Ισπόγλου Μαρία, Καζαντζίδης Θεόφιλος, Κορωναίου Κατερίνα, Κωνστνατής Νίκος, Κωστάκης Χάρης, Νάτσος Βελισσάρης, Ντόκα Αιμιλία, Ντούσια Γεωργία, Παππά Έλενα, Πάνου Χρήστος, Τέφας Θεμιστοκλής, Τόκκα Παναγιώτα, Τσάγκης Βασίλης, Τσεγγελίδη Δήμητρα, Τσιρώνη Αναστασία και Φατούρος Γιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: