Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Έπεσε η αυλαία του 6ου 3 on 3 basketball tournament ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας. Δείτε φωτογραφίες και video.


Με μεγάλη προσέλευση κόσμου και υψηλούς προσκεκλημένους ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ 16 Ιουλίου 2017,  το 6ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 στο ΔΑΚ Πρέβεζας λόγω των καιρικών συνθηκών,  το οποίο διεξήχθη  το διάστημα 10-15 στα γήπεδα μπάσκετ «Στάθης Παρούσης» του δημοτικού κολυμβητηρίου.


Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του αθλήματος  είχαν την ευκαιρία να περάσουν επτά μέρες γεμάτες μπάσκετ σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά event του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά δεκάδες φίλοι του αθλήματος βρέθηκαν στα γηπεδάκια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου αλλά και στο ΔΑΚ Πρέβεζας όχι μόνο για να παίξουν αλλά και για να δουν από κοντά το τουρνουά που πλέον έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Πρέβεζας, με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά και φέτος κάθε προηγούμενη.
Το τουρνουά στηρίχθηκε κατά βάση στους χορηγούς του και στη μεγάλη στήριξη που του παρείχε η Περιφέρεια Ηπείρου, η Π.Ε Πρέβεζας και ο Δήμος Πρέβεζας
Οι νικητές ανά κατηγορία είναι:
1)Νικητές στην κατηγορία των ανδρών : η ομάδα ΧΟΛΑΡ GOURGOS, οι οποίοι κέρδισαν στον τελικό με σκορ 15-13 την ομάδα των Άχρηστων Υλικών, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς. Την βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης.
2)Νικήτριες στην κατηγορία κοριτσιών η ομάδα The Daltons, που κέρδισαν στον τελικό την ομάδα Revolutions με σκορ 6-14. Την βράβευση έκανε ο κ. Αναγνώστου.
3)Νικητές στην κατηγορία Μίνι η ομάδα Εδώ Παππάς εκεί Παππάς, που κέρδισαν στον τελικό με σκορ 15-7. Την βράβευση έκανε ο κ. Βαντόλας Θεόδωρος.
4)Νικητές στους Παίδες: Η ομάδα Τρισήμισοι, οι οποίοι κέρδισαν στον τελικό με σκορ 14-13 την ομάδα των The legends. Την βράβευση έκανε ο κ. Μιχάλης Ρωμανίδης.
5) Νικητές στην κατηγορία των οικογενειών, η οικογένεια Παπαμιχαήλ. Την βράβευση έκανε ο κ. Παναγιώτου Νικόλαος.

Κατά τη διάρκεια των ημιτελικών των τελικών πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις.
  • Ο κ. Απόστολος Σουλιώτης βράβευσε τον γυμναστή όλων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης κ. Γιάννη Παπαγεωργίου.
  • Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Ηπείρου με αρμοδιότητα σε θέματα επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων κ. Περικλής Βασιλάκης βράβευσε τον οπερατέρ και πρόεδρο Εικονοληπτών της ΕΡΤ κ. Αλέξανδρο Σιμιτζή.
  • Η μεγάλη δόξα της γενιάς του 87 κ. Νίκος Σταυρόπουλος βράβευσε τον γυμναστή κ. Σπύρο Πολίτη για την 22χρονη παρουσία του στα γήπεδα του μπάσκετ τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής.
  • Ένας ακόμη παίχτης της γενιάς του 87 ο κ. Αργύρης Καμπούρης βράβευσε τον γυμναστή κ. Κώστα Λογοθέτη.
  • Ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας κ. Ευάγγελος Γιαννουλάτος βράβευσε τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή κ. Βασίλη Ντάκουλα.
Τους αγώνες σφύριξαν δύο από τους καλύτερους διαιτητές καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα , ο κ.  Χρήστος Χριστοδούλου και ο κ.  Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και  ο κ. Αλέξανδρος Ζιώγας.

Την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης και τον γενικό συντονισμό είχε ο νεαρός δικηγόρος Αλκίνοος Κωνής.




Δείτε τα video








Δεν υπάρχουν σχόλια: