Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Με μεγάλα ονόματα από το χώρο της καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 στην Πρέβεζα, η ημερίδα καλαθοσφαίρισης με θέμα “Η εξέλιξη του μπάσκετ τα τελευταία 50 χρόνια”.


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, στις 11:00' το πρωί, στο Ξενοδοχείο Μαργαρώνα ROYAL,  στα πλαίσια του 6ου 3on3 Basketball Tournament και του 2ου Basketball Camp,  η ημερίδα καλαθοσφαίρισης με θέμα “Η εξέλιξη του μπάσκετ τα τελευταία 50 χρόνια”.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χ. Μπαϊλης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Π. Βασιλάκης, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Κ. Νικάκης και ο Πρόεδρος του Σ.Κ. Νικόπολη κ. Καρασαβόγλου Λάκης.
Εισηγητές στην ημερίδα ήταν μεγάλα ονόματα από το χώρο της καλαθοσφαίρισης, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ. Μεταξύ άλλων μίλησαν οι μεγάλες δόξες της γενιάς του 1987, Αργύρης Καμπούρης, Μιχάλης Ρωμανίδης και Νίκος Σταυρόπουλος, ο Μιχάλης Κακιούζης,  ο προπονητής του Ηρακλή Βαγγέλης Αλεξανδρής, δύο από τους καλύτερους διαιτητές καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα , ο Χρήστος Χριστοδούλου και ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, ο γυμναστής όλων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Γιάννης Παπαγεωργίου και ο γυμναστής Νεκτάριος Βαβέτσης, ενώ την ημερίδα συντόνισε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βαγγέλης Ιωάννου.
Οι εισηγητές μοιράστηκαν αθλητικές τους εμπειρίες από την μακρόχρονη πορεία τους στα γήπεδα, έδωσαν συμβουλές σε μικρούς και μεγάλους και παρότρυναν τους μικρούς αθλητές να δουλεύουν σκληρά, να βάζουν στόχους και να μην τα παρατάνε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: