Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Νέοι & παράδοση, από την Αδελφότητα Κραψιτών Ηπείρου Αθήνας. Βραδιά με τον Κωνσταντή Πιστιόλη και τους Villagers of Ioannina City, το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 21:00', στον πεζόδρομο, Ηπείρου 41- Αγιος Δημήτριος, έναντι πλατεία Βελουχιώτη



Το ΔΣ της Αδελφότητας των Απανταχού Κραψιτών Αθηνών (ΚΡΑΨΗ- ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ-ΔΡΙΣΚΟΣ – Νομού Ιωαννίνων), θα πραγματοποιήσει ανοικτή μουσική εκδήλωση το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 21:00 στην έδρα (πεζόδρομος Ηπείρου 41- Αγιος Δημήτριος έναντι πλατεία Βελουχιώτη).

Πρόκειται για μουσική βραδιά σε live stage η οποία εντάσσεται στις πολιτιστικές δράσεις για τους νέους που έχουν ακούσματα από τη νεότερη μέχρι και την παραδοσιακή μας μουσική. 



Ο δημοφιλής & ταλαντούχος μουσικός Κωνσταντής Πιστιόλης με καταγωγή από την Κόνιτσα, θα αναλάβει αυτή τη βραδιά του Σαββάτου να τη γεμίσει με μουσικά ηχοχρώματα . Βιρτουόζος στα πνευστά, αλλά και σε ό,τι όργανο βάλει ο νους, απολαμβάνει την ενασχόληση του με τη μουσική όπως τίποτα άλλο και αυτό φαίνεται. Από γκαϊντα, κλαρίνο, μελλόντικα, κιθάρα, κοντραμπάσο και τύμπανα μέχρι didgeridoo η λίστα είναι μεγάλη. 
Καλούμε τους νέους και όσους αισθάνονται νέοι, να μοιραστούν μαζί μας αυτή την ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα Ελένη Καντζέλη 6972 778 313 & Γιώργος Ζαρμπαλάς 6972 999 676
Η πρόεδρος του ΔΣ
Ελένη Καντζέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: