Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Νοθεία στη «ΓΙΟΥΡΟΥΒΙΖΙΟΥΝ» να ΄ουμε!


Θέτε να σας το αποδείξω; Σημειώστε ρε… Σημειώστε… Αρχίζω…

Άντε ρε απο ΄κει  πέρα να ‘ουμε! Αντε ρε που αξίζε η Ντεμάρα για 19η ρε… Ρε άντε ρε να ‘ουμε που θα πείτε εσείς ρε.


Έχω θολώσει έτσι… Γιατί το άθλημα το κατέχω να ‘ουμε από τα σπάργανα του να ‘ουμε.


Έχουμε φάει εμείς «οι εξπέρ» Μαρινέλλες, Μαρίζες Κωχ, Πασχάληδες, Μπιγάληδες στην «Γιουρουβίζιον». Μέχρι και τον κάλο τον Κάλλοου να ‘ουμε στηρίξαμε.


Κάθε Μάη ρε να ‘ουμε… Κάθε Μάη «ρε φούστηδες» Ευρωπαίοι να ‘ουμε… Μαζευομάστε σπίτι μου μαζί με άλλους «εξπέρ»  να ‘ουμε  και βλεπουμε και ξέρουμε να ‘ουμε… Και έχουμε δει και από το παρελθόν να ‘ουμε «Φρανς Γκαλ», Βίκυ Λέανδρος, Λουξεμβούργα, «Ά μπα» να ‘ουμε. Δεν έιμαστε άσχετοι να ‘ουμε. Ξέρουμε και ασχολούμεθα να ‘ουμε…


Άντε ρε που η Ντεμάρα άξιζε για 19η ρε… Κοπελάρα, γκομενάρα, παιδαρού, μπουταρού, ματάρες, ποδάρες, φωνάρα  ρε! Με την φορεματάρα της, τα μπιζού της, τα «βυζού της». Και είχε και τους δύο τους Αδώνηδες, παιδαράδες, σωματαράδες να θυμίζουν Αρχαίο ελληνικό πνεύμα ρε να ‘ουμε.  Και μηνυματάρα ρε… “This is Love” ρε… Μήνυμα αγάπης ρε… Άντε ρε μακάκες Ευρωπάιοι. Νωθεία ρε! Σίγουρα έγινε νωθεία ρε για την Ντεμάρα μας ρε!


Και αφού ανέλυσα για ‘μας, πάω και στην ανάλυση για τα υπόλοιπα τα λαμόγια τα ευρωπαικά  να ‘ουμε…


Ποια Πορτογαλία ρε; Άντε ρε με τον  βουτυράτο ρε, που βγήκε και μας έστειλε για ύπνο δύο φορές  ρε. Νανούρισμα, λέει, με στοιχεία «πορτογαλικού φάντου»… Τι «φάντου και φαντάρου ρε. Ούτε για νανούρισμα ρε ήταν αυτό το τραγούδι. Αυτό είναι όταν ξεμείνουν από αναισθητικό στα χειρουργία να βάζουν αυτό από τα μεγάφωνα για να κοιμάται ο ασθενής. Κοιμάσαι, σου κοβουν το πόδι, ξυπνάς και είσαι τζάμι. Το «Αι Γενναίαι αι πάσαι» στα «Πορτοκαλικά» ήταν αυτό (Σχώρα με Θέε μου, να ‘ουμε…)


Ρε νωθεία στη «Γιουρουβίζιον» σου λέω να ‘ουμε. Θέτε να μιλήσω για τους άλλους; Θέτε να σας το αποδέιξω; Σημειώστε ρε… Σημειώστε… Αρχίζω…


Ποιο Βέλγιο μωρέ, με την παγοκολώνα της ΔΕΗ που δεν κουνήθηκε ρούπι, λες και την είχαν τσιμεντώσει να ‘ουμε! Δηλαδή μαλάκες είναι οι άλλοι που χορεύουν και ξεσκίζονται, με κάτι  χορογραφίες «Ντέρτι Ντάνσι» και «Λα Μπάντα» να ‘ουμε και μου ήρθε η Πραλίνα από το Βέλγιο για να πακτώσει στη σκηνή. Αίσχος ρε! Νωθεία ρε!


Μου σκάνε μύτη και τα Γερμανάκια να ‘ουμε, που μιλάνε σα γορίλες να ‘ουμε και θέλουνε και «Γιουρουβίζιον» να ‘ουμε. Εκεί ρε φούστηδες να ‘ουμε. Αυτό σας αξίζει να ‘ουμε. Προ-τελευταίοι να ‘ουμε… Πάρ’τα μωρή Μέρκελ… Που μου έστειλες την Λώρα από το «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» να τραγουδίσει να ‘ουμε. Πάρ΄τα   μωρή άρρωστη Γερμανίδα να ‘ουμε.


Άσε ρε… Που μου πήγαν τώρα και κάτι «Μελιτζαναμπαιτζάν, Αζαμπεκιστάν», πως τα λένε να ‘ουμε. Και μου έχουνε κάνει το θεσμό «κώυλο» από πάνω μέχρι κάτω. Ό,τι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι την κάνουνε τραγούδι να ‘ουμε. Βγήκε η άλλη η Αζέρα και έλεγε για σκελετούς και κόκκαλα να ‘ουμε. Οι ανώμαλοι, οι νεκρόφιλοι. Βλέπουν και παιδιά ρε να ‘ουμε.


Μου βγήκε η Μολδοβλαχία να ‘ουμε και επειδή έντυσε νύφες κάτι μπαλέτα από το «Πάρνηθα 82» και τον Τάκη Μιντζιά να ‘ουμε, νόμισε ότι θα κερδίσει να ‘ουμε. Με τα «βλαχό ροκ».


Εδώ είναι Ευρώπη ρε βλαχάκια. Πολιτισμός ρε να ‘ουμε… «Γιουρουβίζιον» ρε δε σημαίνει «γύρω απ’ το βυζί» που λέγαμε μικροί ρε. Αποσπάσατε τον κοσμο με τα βυζά και τα μπούτια να ‘ουμε και δεν τον αφήσατε να ψηφίσει να ‘ουμε. Σάτυροι να ‘ουμε!


Μου έστειλε να ‘ουμε κι η Ρουμανία τη Χαίντι που τραγουδούσε σαν ημισκούμπριο να ‘ουμε και μου έρχεται κι η Κροατία με το όρθιο χάμπουρκερ με μούσι να ‘ουμε, τον Παβαρότι-φούρναρη να ‘ουμε.


Άντε ρε να ‘ουμε που θα νικήσετε εσείς την Ντεμάρα μας ρε να ‘ουμε.


Με ν0θεία μόνο ρε. Μόνο με νοθεία ρε! Νοθεία στη «Γιουρουβίζιουν» ρε…¨


Όλα τα παραπάνω το αποδεικνύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: