Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Παπάς μπουκάρει σε συνέλευση οπαδών του Αρτέμη Σώρρα και τους ρίχνει Παναγίες (VIDEO)

Ένας παπάς μπαίνει σε ένα καφενείο με νεφελίμ
Τι καταπληκτικές εποχές για να ζει κανείς, αγαπητοί φίλοι. Στο κατώφλι του 2017 παρακολουθούμε ένα περιστατικό στο οποίο υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι έχουν δικαίωμα ψήφου. Αρχικά παρακολουθούμε κάποια συνέλευση/self-help-seminar/τελεμάρκετινγκ συνδρομών της λεγεώνας του Αρτέμη Σώρρα, του ξακουστού εθνικού μας ευεργέτη, ο οποίος θα μας ξεχρεώσει όλους επειδή έχει στην κατοχή του γκαζίλλιον δολλαρίων.
Όλα καλά, το ελληνόψυχο κοινό παρακολουθεί τον κύριο με το μικρόφωνο ο οποίος φαίνεται σα να κληρώνει 8 κιλά φέτα στη λαχειοφόρο κλήρωση του χωριού, μέχρι που ένας παπάς μπαίνει μέσα με το catchphraseΚαλά δε ντρέπεσται όλοι εδώ του Αντίχριστου εδωπέρα;”,
screen-shot-2017-01-03-at-5-49-08-pm

Ο σταυροφόρος παπάς ήρθε αντιμέτωπος με το ετοιμοπόλεμο ποίμνιο του Αρτέμη Σώρρα. Η σταυροφορία του συγκεκριμένου παπά προφανώς πυροδοτήθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι μερικοί ξύπνιοι προφανώς κάποιοι ξύπνιοι συνέλληνες ορκίζονται στο όνομα του ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ Αρτέμη Σώρρα και του Δία, ο οποίος Δίας ανήκει στον Όμιλο Όλυμπος, που είναι ανταγωνιστική εταιρία της Ορθοδοξίας.Φυσικά οι οπαδοί του Σώρρα βαφτίζουν εβραιομασώνο τον παπά, ο παπάς τους βαφτίζει δωδεκαθεϊστές και αντίχριστους.
Το περιστατικό λήγει φυσικά χωρίς αποπληρωμή του χρέους και χωρίς ανάσταση νεκρών.
Πάντως αν το 2017 είχε πρόσωπο, μάλλον θα ήταν αυτό της κυρίας με το σκουφάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: