Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου Ελληνικών Χορών ΄΄Ελληνική Παράδοση΄΄


Δελτίο Τύπου 

Σωματείου Ελληνικών Χορών & Λαογραφικών Ερευνών ΄΄Ελληνική Παράδοση΄΄
Ως Πρόεδρος του Σωματείου μας, αλλά και ως ιδρυτές και δάσκαλοι ( Τσούνης Βασίλης- Ρούτη Έφη ) καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους εσας, που παρευρεθήκατε στην καθιερωμένη Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου μας. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στις 22/01/2017 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Αθλητικού Πολυκέντρου Ραδιοφωνίας. Μία εκδήλωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε προσέλευση κόσμου, κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο στα χρονικά όχι μόνο του Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Αττικής . Ένα μεγάλο συγνώμη για όσους δεν κατέστη δυνατόν λόγω πληρότητας να είναι μαζί μας ,ή απλά αρκέστηκαν στο κρασί που τους κεράσαμε.

Η αίθουσα ήταν γεμάτη από ανθρώπους που αγαπούν την ΄΄Ελληνική Παράδοση΄΄, με ήθος, ξεχωριστό πολιτισμό και πάνω από όλα αγάπη γι αυτό που κάνουν.
Παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο μας Κο Νίκο Ζενέτο, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα πολιτισμού και είναι πάντα δίπλα μας, αρωγός στον σημαντικό αγώνα που κάνουμε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

















Επίσης από καρδιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κο Βασιλόπουλο Δημήτρη, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και καθαριότητας Κο Κουμαραδιό Γεώργιο, την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κα Μηλιώνη Παναγιώτα, τον Δημοτικό Σύμβουλο , Εντεταλμένο Σύμβουλο στα Κ.Α.Π.Η. και Πρόεδρο του Συλλόγου Ηλείων Ιλίου ΄΄Αρχαία Ολυμπία΄΄ Κο Χαραλαμπόπουλο Γιάννη, την Δημοτική Σύμβουλο Εντεταλμένη στα Οικονομικά Κα Βομπιράκη Νίκη ,τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου Κο Γκόνη Χρήστο, τον Δημοτικό σύμβουλο Κο Δεύτο Θεόδωρο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Γαλούνη Δημήτρη, τον Δημοτικό σύμβουλο Κο Μαρκόπουλο Φώτη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Δαλαμάγκα Δημήτρη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Κανελλόπουλο Γεώργιο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Κο Βέργο Ιωάννη, τον Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Κο Δόση Γεώργιο , τον Αντιπρόεδρο της Πανηπειρωτικής Κο Κωνή Κωνσταντίνο, τον Έφορο Πολιτιστικών της Πανηπειρωτικής Κο Μάτσια Κωνσταντίνο , τον πρώην υπουργό Κο Καχριμάκη Μιχάλη και τον πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Βλάχων Ελλάδος Κο Μπλέτσα Σωτήρη , την Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου και συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο Κο Δάλλα Δημήτρη, την Γ.Γραμματέα Κα Γκόνη Μαρίκα τον Έφορο Πολιτιστικών Κο Νίκου Θωμά τον υπεύθυνο Χορευτικού Κο Μαρτίνη Γιάννη το μέλος του Δ.Σ. Κο Μπαιμάκα Παναγιώτη ,τον σύλλογο Ηλείων Ιλίου ΄΄Αρχαία Ολυμπία΄΄ και συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο του Κο Θανόπουλο Γεώργιο και την Γραμματέα Κα Πανουργιά Κατερίνα, την ΄Ενωση Λιοσιωτών Ιλίου και συγκεκριμένα την Γραμματέα Κα Γκιόκα Λιόση Στέλλα και τα μέλη του Δ.Σ. Κο Λιόση Αργύρη και την Κα Θεοδωροπούλου Καίτη , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέρμηγκα και συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο του Κο Καρκαλέτση Χρήστο , τον Σύλλογο ΕΛ.ΠΑ.ΧΟ και τα μέλη του, την Αδελφότητα Γρανίτσας Ιωαννίνων , την Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κα Ανδρεάδη Γεωργία , την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Κα Αρέστη Ελένη ,τον Αντιπρόεδρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου Κο Τριανταφυλλόπουλο Ιωάννη, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου, την Διευθύντρια του 12ου Δημοτικού Σχολείου Πετρουπόλεως Κα Οικονόμου Σταυρούλα και πάνω από όλα όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το Δ.Σ. τους συνεργάτες μας, την οργανωτική επιτροπή και όλα τα μέλη μας από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ήταν δίπλα μας σε όλη την οργάνωση της μεγαλειώδους αυτής εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς μας ΄΄Κρεοπωλείο Αφοί Παππά΄΄, τους ΄΄Αμπελώνες Τσαπάρα΄΄ , τα΄΄ Προιόντα ζύμης Κου Γκόνη Χρήστου΄΄, τους φούρνους ,΄΄ Κουσιουνέλου ΄΄ ,και ΄΄Τα Γιάννενα΄΄ καθώς και τα ζαχαροπλαστεία΄΄ Ρώνης΄΄ και΄΄ Μπινιώρης΄΄ , τις ΄΄Επισκευές Ηλεκτρικών και Air condition Μαρκατσέλας Γιώργος΄΄ τα φροντιστήρια ΄΄Σύγχρονο΄΄ Πλατύρραχος Α. – Χουλιάρας Κ. και ΄΄Πέζου΄΄ Πέζου Α .και ΄΄Θετική Σκέψη΄΄ Αναστασόπουλος Η., και όλους τους δωροθέτες μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Koppalas Studio για την πολύ όμορφη φωτογραφική κάλυψη της εκδηλώσεως μας, τις Δυτικές Διαδρομές και τον κο Στεφανάκη Στέφανο , το Όλο Δυτικά και τον Κο Γρηγόρη Ζαφείρη και τον Κο Κώστα Παπαπάνο για το φωτορεπορτάζ,και τον Κο Σμπούνια Γιώργο για την ηχητική κάλυψη και το ΄΄Athens Catering ΄΄του Κου Παππά Κώστα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην όμορφη ορχήστρα μας των πανελληνίως μοναδικών μουσικών , που μας χάρισε απίθανες μουσικοχορευτικές στιγμές και ιδιαίτερα τον Κωτσίνη Γιώργο στο κλαρίνο, τον Κόττορο Μανώλη στο βιολί και τραγούδι, τον Κωνσταντίνου Θωμά στο λαούτο και τραγούδι, τον Μερετάκη Κώστα στα κρουστά και τραγούδι, τον Γάκο Ηλία στο τραγούδι, τον Μαρκοστάμο Παναγιώτη στο τραγούδι, καθώς και την κρητική ζυγιά που με τον Κεχαγιαδάκη Αντώνη στην λύρα και τραγούδι, τον Λαδουκάκη Αδαμάντιο στο λαούτο και τον Μπαρμπούνη Φάνη στο λαούτο και το τραγούδι.
Η οικογένεια της Ελληνικής Παράδοσης μεγαλώνει όμορφα…..
Σας ευχαριστούμε όλους...Το Ταξίδι μας συνεχίζεται........
Οι δάσκαλοι σας Ρούτη Έφη - Τσούνης Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: