Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Πίτας της Αδελφότητας Σελλαδιτών - Στην Αυλή του Αντώνη , την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017






Το Δ.Σ. της Αδελφότητας Σελλαδιτών Άρτας σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη Γενική Συνέλευση των μελών της, την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:30 π.μ., στην ταβέρνα «Αυλή του Αντώνη» στο Γαλάτσι (Λ. Γαλατσίου 88 και Διογένους 6).
Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε για ακόμη μια φορά, να τα πούμε, να πιούμε το καφεδάκι μας και το τσιπουράκι μας, ενώ θα απονείμουμε τιμητικές πλακέτες στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ/ΤΕΙ.
Μετά το τέλος της πίτας, όσοι επιθυμούν μπορούν να παραμείνουν στην ταβέρνα για το μεσημεριανό τους γεύμα, να φάμε τους νόστιμους μεζέδες που προσφέρουν εκεί ο Νίκος και ο Αντώνης, ιδιοκτήτες του καταστήματος.Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πλήρους μενού με 13 ευρώ/άτομο [σαλάτα, φέτα,πατάτες και κοντοσούβλι ανά 4 άτομα και ατομικό πιάτο (μπριζόλα ψητή ή μπιφτέκι ή κοτόπουλο παϊδάκι)], ενώ το κρασί και τα αναψυκτικά θα είναι άφθονα.
Σε περίπτωση που επιλέξετε το μενού, θα σας παρακαλούσαμε να ειδοποιήσετε πιο πριν, είτε το Διοικητικό Συμβούλιο είτε απευθείας το μαγαζί, στο τηλέφωνο: 2102912249.
Για ακόμη μια φορά επιλέξαμε, για την κοπή της πίτας μας το συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί είναι εύκολα προσβάσιμο και άψογο σε θέμα εξυπηρέτησης.
[Μπορούμε να πάμε και με το λεωφορείο 608 (Νεκροταφείο Ζωγράφου-Γαλάτσι), που περνάει από Βασιλίσσης Σοφίας - Πανεπιστημίου - Πατησίων - Ιωαν. Δροσοπούλου, και να κατέβουμε στη στάση Λιναρά.]


Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: