Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Εφτά χρόνια ROMIANEWS. 27 Δεκεμβρίου 2009 - 27 Δεκεμβρίου 2016.


Επτά δημιουργικά χρόνια. 27 Δεκεμβρίου 2009- 27 Δεκεμβρίου 2016. Επτά ολόκληρα χρόνια. Επτά χρόνια στην υπηρεσία της Ηπείρου. Νέα, σχόλια, δημοσιεύσεις, ανταποκρίσεις, κριτική. Ήπειρος. Και συνεχίζουμε… Το νέο έτος θα ακούγεται η ηπειρώτικη φωνή μας ακόμα πιο δυνατή, καθάρια και αληθινή. Το χρωστάμε στην πατρίδα. Στην ΗΠΕΙΡΟ !

Στεκόμαστε όρθιοι στις επάλξεις της ενημέρωσης, γιορτινές και καθημερινές μέρες, με ζέστη, με κρύο, με χιόνια, με αντιξοότητες, με πιέσεις και επιθέσεις εναντίον μας για να σιωπήσουμε…


Θα είμαστε εδώ, με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό, όπως τότε που πρωτοξεκινήσαμε, για τη δική σας ενημέρωση .

  Κίνητρό μας η αγάπη για το γενέθλιο τόπο μας.
Το δηλώνουμε καθαρά και ξάστερα, δεν είμαστε επίσημο ιστολόγιο κανενός, παρά μόνο της Ηπείρου και των Ηπειρωτών.



Σ' αυτή τη  πορεία του ROMIANEWS μπορεί να πικράναμε και να στεναχωρήσαμε  κάποιους συμπατριώτες μας , φίλους και αναγνώστες, σίγουρα όμως δεν το κάναμε εσκεμμένα. Άλλωστε το παραδεχόμαστε ότι έχουμε κάνει και λάθη.

Ξεκινήσαμε με σκοπό να ασχοληθούμε με τα τοπικά προβλήματα και να αναδείξουμε ότι καλό και δημιουργικό γίνεται στην Περιφέρεια Ηπείρου και γενικότερα ότι αναφέρεται και περιστρέφεται γύρω από την Ήπειρο και την Ηπειρωτική αποδημία. Στην πορεία μας προέκυψαν περικοπές μισθών και συντάξεων, μας ήρθαν και  τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που δεν μπορούσαν  να μας αφήσουν  ασυγκίνητους και καταλήξαμε να ασχολούμαστε πλέον με κάθε τι κοινωνικό, πολιτιστικό, πολιτικό, οικολογικό και περιβαλλοντολογικό γεγονός.

Τη χρονιά που πέρασε προστέθηκαν άλλα δύο μέλη στην συντακτική ομάδα και η "παρέα" μας μεγάλωσε.

Πολλές πληροφορίες και φωτογραφίες τις αντλούμε από το διαδίκτυο και αρκετές φορές δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε την πηγή προέλευσής τους. Παρακαλούνται οι φίλοι αναγνώστες, όταν γνωρίζουν κάτι να μας ενημερώνουν για να το προσθέτουμε.


Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φίλους αναγνώστες που μας στέλνουν σήμερα τις ευχές τους, ελπίζουμε και του χρόνου να είμαστε μαζί. Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!!!


Η συντακτική ομάδα του ROMIANEWS


Σημείωση: Την πρώτη εικόνα την δανειστήκαμε από το φιλικό μπλόγκ XIROMERONEWS

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Μια σωστή, αληθινή και καθαρά Ηπειρώτικη φωνή.
“Όσα βουνά κι αν ανεβείτε,
απ’ τις κορφές τους θ’ αγναντεύετε …
άλλες κορφές ψηλότερες…
και στην κορφή σαν φτάσετε στην κατάψηλη,
πάλι θα καταλάβετε, πως βρίσκεστε
κάτου απ’ τ’ άστρα”.
Κ. Παλαμάς
Γι’ αυτό πάτε μπροστά. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. ΕΥΓΕ!!!

KON MAR είπε...

Καλή συνέχεια και πάντα με επιτυχίες!

ΓΑΒΡΙΗΛ ΖΩΤΟΣ είπε...

Σου εύχομαι καλή και γνήσια ηπειρώτικη συνέχεια. Η σχέση μου με τον ιδιαίτερο τόπο σου είναι από όταν ήμουν στο Ζηρό,αν δεν ξέρεις ρώτα κανένα μεγαλύτερο σου.
Τέλος να σε ευχαριστήσω για τα όμορφα βιντεάκια που ανέβασες για το χωριό μου, τους Κουκλιούς.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ότι καλύτερο επιθυμεί ο καθένας.

ΧΡΗΣΤΟΣ Β.ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ είπε...

Να τα εκατοστήσετε !!!!!Ενα Αξιόλογο Ηπειρώτικο βήμα που σέβεται τους φίλους του και προβάλει τη ζωή και τη δραστηριότητα του τόπου μας.

Unknown είπε...

Μικρός ο τόπος της Ρωμιάς, μα μεγάλη η καρδιά της και τρανή η αγκαλιά της. Ευχαριστούμε θερμά για την πληθωρική ανάρτηση των ειδήσεων και των πληροφοριών, που αφορούν την Ήπειρο και όχι μόνον.Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για την τακτική και ανελλιπή ανάρτηση των αποστολών μας και την προβολή τους στο Διαδίκτυο.
Να είστε καλά, για να μπορείτε να συνεχίσετε. "Καλή χρονιά" και είθε το 2016 να φιλοξενείτε μόνον ευχάριστες ειδήσεις και ευοίωνες προβλέψεις.
Σας εκτιμούμε, σας αγαπάμε, σας χρειαζόμαστε!

Με τιμή
Σωκράτης Βασιλείου