Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Επιτέλους επιβεβαίωση για το αποκλειστικό και οριστικό που είχαμε γράψει για την παράκαμψη της Αμφιλοχίας.


Από τον περασμένο Ιούλιο είχαμε γράψει πολλές φορές ότι παραδίνεται στην κυκλοφορία το Τμήμα της Ιόνιας οδού Κουβαράς - παράκαμψη Αμφιλοχίας και "φώς" πουθενά.Γράφαμε για πρώτες ημέρες Αυγούστου, για Νοέμβριο αλλά τζίφος. Τελευταία γράψαμε για 21 Δεκεμβρίου,αλλά οι πληροφορίες πάλι δεν επιβεβαιώθηκαν.
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου επισκέπτομαι κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος στο υπουργείο του, όπου μου είπε ότι έχει ορισθεί για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου η παράδοση και ποιά κυβερνητικά στελέχη θα παρευρίσκονται. Το μεσημέρι της Πέμπτης έκανα την σχετική ανάρτηση και σας μετέφερα τις πληροφορίες που μου είχαν εμπιστευτεί. Διαβάστε εδώ την σχετική ανάρτηση

(Φίλε Δημήτρη είχες γράψει για την ημερομηνία,αλλά πουθενά δεν βρήκα να αναφέρεις ποιοί θα παραστούν , παρά μόνον στις 23 Δεκέμβρη , μετά την ανακοίνωση του κ. Σπίρτζη, που εκδόθηκε και απεστάλη το Δελτίο Τύπου στις 11:10 μμ 22-12-2016, όπου πάλι δεν αναφέρει τα ονόματα.)
Σεβόμενοι την επιθυμία του ανθρώπου που μας έδωσε την πληροφορία δεν γράψαμε την ώρα και τον τόπο που θα γίνουν οι δηλώσεις. 
Τώρα μένει να επιβεβαιωθεί και το τμήμα της πληροφορίας για τους υπουργούς που θα παραβρεθούν.
Υ.Γ. Έχουμε και πληροφορίες για τον χρόνο παράδοσης και άλλων τμημάτων της Ιόνιας Οδού αλλά ο φόβος της μη επιβεβαίωσης δεν μας επιτρέπει να ανακοινώσουμε περισσότερα

Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: