Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Πρέβεζα, 06/12/2015 Καλικάντζαροι, κουραμπιέδες και… παζάρι στον Παντοκράτορα!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ

Έφτασε η ώρα για το καθιερωμένο παζάρι του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα και σας προσκαλούμε όλους την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας από τις 11:00 έως τις 17:00.
Σχεδιάσαμε, κόψαμε, ράψαμε, βάψαμε, ζωγραφίσαμε, μα πάνω απ’ όλα συνεργαστήκαμε, αλληλοβοηθηθήκαμε, ονειρευτήκαμε! Για άλλη μια φορά, με στόχο τη συνεχή υποστήριξη του σχολείου, των δασκάλων και των παιδιών μας, αφιερώσαμε όσο χρόνο μας περίσσευε και δουλέψαμε από κοινού με στόχο να ετοιμάσουμε κατασκευές μοναδικές, χριστουγεννιάτικες και μη, κατάλληλες για δώρα προς τους αγαπημένους μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Συνδυάσαμε μεγάλη ποικιλία υλικών και σχεδίων και χαρήκαμε την ομαδική εργασία, δίνοντας διέξοδο στη δημιουργικότητά μας με τον καλύτερο τρόπο.
Η γιορτή αρχίζει, λοιπόν, και μπαίνουμε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς την Κυριακή, πίνουμε τον καφέ μας, δοκιμάζουμε τις λιχουδιές του μπουφέ μας και γνωριζόμαστε καλύτερα.












Για τα παιδιά μας φέτος φροντίζει η ομάδα θεατρικού παιχνιδιού του Κοινωνικού Ιατρείου την οποία συντονίζει η εμψυχώτρια Ευαγγελία Κατσάβαρου. Το θέμα που θα παρουσιάσουν μας γεμίζει ερωτηματικά. «Τι λέτε; Θα έρθουν φέτος οι καλικάντζαροι; Τους αρέσουν οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα;» Δεν μένει παρά να έρθετε για να μάθουμε μαζί τις απαντήσεις στο παζάρι του Παντοκράτορα!
Ώρες θεατρικού παιχνιδιού:
για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και Α' δημοτικού - 11:00 – 12:00
για τα παιδιά Β΄ και Γ΄ δημοτικού - 12:00 – 13:00 και
για τα παιδιά Δ΄, Ε και ΣΤ΄ δημοτικού - 13:00 -14:00

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό ενδεικτικό των προϊόντων που θα βρείτε στο παζάρι μας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: