Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Κουρσάρος-οδηγός στην Κοζάνη τα κάνει λαμπόγυαλο έχοντας στο τέρμα Βασίλη Παπακωνσταντίνου (PHOTOS)


Ισοπέδωσε οτιδήποτε βρήκε στο πεζοδρόμιο κάτω από τα γραφεία τοπικού καναλιού το έφηβο μεθυσμένο γεράκι

Τα ξημερώματα που πέρασαν δεν ήταν και τα πλέον ήσυχα για την πόλη της Κοζάνης, καθότι στους δρόμους της εκτυλίχθηκε ένα σκηνικό βγαλμένο από την καθημερινότητα ενός τόπου πολύ πιο νότια της Δυτικής Μακεδονίας, του νομού Ηλείας.

Η παραπάνω εικόνα προέρχεται από το δρόμο κάτω από τα γραφεία του τοπικού καναλιού Top Channel και το λεηλατημένο πεζοδρόμιο είναι το αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης πορείας ενός μερακλή κουρσάρου που τα τσουξε λίγο παραπάνω και είπε να ανέβει πεζοδρόμιο για μια πιο off-road τσάρκα. Και έχοντας, μάλιστα, στη διαπασών Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
Τι χτύπησε στο πέρασμά του ο αγριεμένος φαν του παραδοσιακού ελληνικού ροκ και οδηγός: φωτεινό σηματοδότη-κάγκελα-κολονάκια πεζοδρομίου-ένα κάδο απορριμμάτων-ένα δέντρο. Και ευτυχώς που δε μπήκε σε μια βιτρίνα που βρισκόταν εκεί κοντά.
Ευτυχώς δε βρέθηκε κάποιος πεζός στο δρόμο του να ακούσει το “Χαιρετίσματα” ή το “Οι Ψυχές και οι Αγάπες” πριν τον αγκαλιάσει ο Χάρος.
Πραγματικός οδοστρωτήρας ο τύπος.
Κι επειδή, λογικά τώρα ο φίλος θα χει μπλεξίματα με δικαστήρια και πρόστιμα να του αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι. Κράτα ρε φίλε γερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: