Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου και κομπανία Θοδωρή Γεωργόπουλου. Το δίδυμο της σίγουρης επιτυχίας.










Γέμισε ασφυκτικά από κόσμο η πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο  το Σάββατο βράδυ 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο παραδοσιακό Ηπειρώτικο πανηγύρι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου. Το κέφι έφθασε στο ζενίθ και σ' αυτό συνέβαλλε και η κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου με τους παραδοσιακούς σκοπούς της. πολλά μπράβο αξίζουν στον πρόεδρο Δημήτρη Σούκη και τους άξιους συνεργάτες του στο Δ.Σ. που τα είχαν οργανώσει όλα άψογα. οι Ηπειρώτες και όχι μόνο που παραβρέθηκαν γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.








Επειδή δεν πήγαμε από την αρχή δεν γνωρίζουμε ποιοί παραβρέθηκαν και ποιοί μίλησαν στην εκδήλωση. Από την  Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος διακρίναμε τον αντιπρόεδρο Κώστα Κωνή, τον έφορο Τύπου Αντώνη Κοντό και τα μέλη του Δ. Σ. Μαίρη Καραγιώργου, Ελένη Ντάσιου και Ηλέκτρα Κίκη.

Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Περιστερίου Ζήκος Κόντης, ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Γαλατσίου Ηλίας Χρηστάκος, η πρόεδρος Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής Βασίλω Ιωάννου, ο πρόεδρος Ηπειρωτών Ιλίου Χρήστος Γκόνης και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Δάλλας, η πρόεδρος Ηπειρωτών Αγίων Αναργύρων Αθηνά Ζάγκα, η Γενική Γραμματέας Ηπειρωτών Καλλιθέας Βασιλική  Δημάκη και το μέλος του Δ.Σ. Ηπειρωτών Ασπροπύργου Γιώργος Ντάλλας.
Συγχαρητήρια και του χρόνου με υγεία.




































































































































































































































































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: