Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αττικής , τίμησε τον Προστάτη και Πολιούχο της Φιλιππιάδας Άγιο Βησσαρίωνα με Αρτοκλασία την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016




Ο Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αττικής "Ο Αγιος Βησσαρίων", τίμησε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 τον Προστάτη και Πολιούχο της Φιλιππιάδας Άγιο Βησσαρίωνα με Αρτοκλασία στην Παναγία Γρηγορούσα στο Μοναστηράκι, Αθήνα.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος τον κ. Κώστα Κωνή, τον Έφορο Τύπου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Τζουμερκιωτών κ. Αντώνη Κοντό, την κ. Ελευθερία Σιαμέτη Μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και Γραμματέα της Αδελφότητας Αμμοτοπιτών , την κ. Μαρία Καραγιώργου Μέλος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και την κ. Αλέκα Μπαλούμη Γραμματέα της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ".

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Επίτιμο Πρόεδρό μας κ. Ντίνο Στράτο και τον πρώην Πρόεδρό μας κ. Γεώργιο Κολοβάτσιο.





Ο Δήμαρχος του Δήμου Ζηρού κ. Νίκος Καλαντζής δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενώ πέρυσι είχε έρθει από τη Φιλιππιάδα με τη συζυγό του και συναντήθηκε με τους Απόδημους Φιλιππιαδιώτες, αλλά θα τους δει όλους όσους ταξιδέψουν και παρευρεθούν στην Εκδήλωση-Χορό "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ" με κλαρίνο τον Κώστα Κάκκο με την 
ορχήστρα του και τη Χορευτική Ομάδα της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής "ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ", που διοργανώνει ο Σύλλογος Φιλιππιαδιωτών Αττικής "Ο Άγιος Βησσαρίων" υπό την αιγίδα του Δήμου Ζηρού, στη Φιλιππιάδα την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 στο Hotel BYZANTINO" και ώρα 20:30.
Ο Σύλλογος πρόσφερε καφέ, Άρτο, παραδοσιακές πίτες καθώς και ατζέντα ημερολόγιο 2017 με τον Άγιο Βησσαρίωνα στους παρευρισκόμενους.


Και του χρόνου να είστε όλοι καλά!!!!!!!!!!




































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: