Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Κάποιοι δεν χάρηκαν και πολύ που δεν έκανε ένσταση για το χρυσό... Αυτά τα μηνύματα είδε στο inbox του ο Γιαννιώτης μετά την κατάκτηση του αργυρού!

Αυτά τα μηνύματα είδε στο inbox του ο Γιαννιώτης μετά την κατάκτηση του αργυρού!


Δεν πρόλαβε να κοπάσει η χαρά μας από την κατάκτηση των χρυσών μεταλλίων της 'Αννας Κορακάκη και του Λευτέρη Πετρούνια και ο Σπύρος Γιαννιώτης με ένα απίστευτο σπριντ στο τέλος κατέκτησε το αργυρό στα 10 χιλιόμετρα κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα! Ο υπεραθλητής έκανε υπερήφανους όλους τους γονείς που δεν αφήνουν τα παιδάκια τους να κολυμπούν στα βαθιά και τα αναγκάζουν να κατουράνε στα ρηχά.
Advertisement
Ο 36χρονος κολυμβητής που έχασε στο νήμα το χρυσό μετάλλιο, μας χάρισε και μια στιγμή ανθρώπινου και αθλητικού μεγαλείου, αρνούμενος να υποβάλλει ένσταση για να κατακυρωθεί σε εκείνον η πρώτη θέση, ενώ είχε το δικαίωμα και λίγες (είναι η αλήθεια) πιθανότητες να την κερδίσει. 
Βέβαια όπως θα δούμε και από το Facebook που ξεψαχνίσαμε, κάποιοι δεν χάρηκαν ιδιαίτερα. Αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους θεωρούμε χρέος μας να τους ξεμπροστιάσουμε δείχνοντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ, τα μηνύματα που έστειλαν.


Αυτά είναι μηνύματα που είδε στο inbox του ο Σπύρος Γιαννιώτης μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: