Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

H «Αριστοφανιάδα» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, στο Κηποθέατρο Πρέβεζας, την Κυριακή 21 Αυγούστου2016, ώρα 21.30'




Την παράσταση «Αριστοφανιάδα», θα παρουσιάσει στην Πρέβεζα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, μετά τη μεγαλειώδη πρεμιέρα που έκανε στο Ηρώδειο (4.500 θεατές) στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών . Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 9.15 το βράδυ, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας "Γιάννης Ρίτσος".

Η «Αριστοφανιάδα» είναι ένας ξεκαρδιστικός ύμνος στο συνολικό έργο του Αριστοφάνη βασισμένη σε μία πρόταση της ομάδας ΙΔΕΑ(Κώστας Γάκης, Κων/νος Μπιμπής, Αθηνά Μουστάκα) και Δημήτρης Ζουγκός.

Μέσα σε μιάμιση ώρα, με καταιγιστικούς ρυθμούς παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια του κοινού όλοι οι σπουδαίοι ρόλοι, οι κεντρικές συμβάσεις, τα μοτίβα και η δημιουργική ευφυΐα του πατέρα της κωμωδίας. Έργα και ημέρες του μεγάλου μας κωμικού παρελαύνουν επί σκηνής, σε ένα ξεκαρδιστικό, δροσερό αλλά και συγκινητικό έργο, ανακατεύοντας με μαεστρία όλα τα ύφη της κωμωδίας!

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Τοκάκης.

Τιμή εισιτηρίων με προπώληση & από viva.gr 12 ευρώ. 


Τιμές εισιτηρίων την ημέρα της παράστασης 12 ευρώ (φοιτητικό & ανέργων) και 15 ευρώ κανονικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: