Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Γαβράς, Γουίλσον, Κατσιματίδης, Στεφανόπουλος : Γίνονται γραμματόσημα κι έρχονται σε Ελλάδα


Ο σκηνοθέτης, Κ. Γαβράς, ο επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης, η σύζυγος του Τ. Χανκς, Ρ. Γουίλσον κι ο σύμβουλος του Κλίντον, Τζ. Στεφανόπουλος σε σειρά από την ΕΛΤΑ

 Ο διακεκριμένος σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς (στην κατηρογία «Γράμματα και Τέχνες»), ο μηχανικός, γιατρός και επιχειρηματίας δρ. Παναγιώτης  (Πήτερ) Χ. Διαμαντής  (στην κατηγορία «Επιστήμη»), οπρόεδρος του ομίλου Red Apple Group και πρώην υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ιωάννης Α. Κατσιματίδης (στην κατηγορία   «Επιχειρηματικότητα»)  η παραγωγός και σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον (στην κατηγορία  «Κινηματογράφος – Θέατρο») και ο δημοσιογράφος και πολιτικός σύμβουλος του Κλίντον, Τζορτζ Στεφανόπουλος  είναι οι πέντε ΄Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό και ... γίνονται γραμματόσημα από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. 
  Ο λόγος για την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «Διακεκριμένες Ελληνικές Προσωπικότητες» που παρουσιάζουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει το φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ιnternational Foundation for Greece» να βραβεύσει «τους Έλληνες που διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της παγκόσμιας κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής πραγματικότητας». 
 Η ανακοίνωση θα γίνει την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου (ώρα 12.00) στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης παρουσία των τιμώμενων με τα βραβεία «IFG AWARDS 2016». Την συνέντευξη θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Αρχιμανδρίτης 

Τα βραβεία του IFG για το έτος 2016

  • Γράμματα και τέχνες : Κώστας Γαβράς
  • Επιστήμη : Δρ. Παναγιώτης (Πήτερ) Χ. Διαμαντής
  • Επιχειρηματικότητα : Ιωάννης Α. Κατσιματίδης
  • Θέατρο – Κινηματογράφος : Ρίτα Γουίλσον
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης : Γεώργιος Στεφανόπουλος
Στο πλαίσιο αυτό τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν την προαναφερθείσα Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων με τίτλο «Διακεκριμένες Ελληνικές Προσωπικότητες» που περιλαμβάνει τα πέντε γραμματόσημα που εικονίζονται: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: