Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Η ξεκαρδιστική κωμωδία του Νίκου Μουτσινά «Κόκο Μπλόκο», στην Πρέβεζα, στο Δημοτικό Κηποθέατρο, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, ώρα 21.15΄.



Η θεότρελη ανατρεπτική ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς “Κόκο...Μπλόκο” έρχεται στην Πρέβεζα για να ταράξει τα ήσυχα βράδια του καλοκαιριού. 

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Κόκο Μπλόκο» σε σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά, θα ανέβει στην πόλη μας την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 9:15 το βράδυ,στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» . 
Τι συμβαίνει όταν ο Μάνος ο Πάνος, η Άνια, η Μάνια η Βάνια και η Μαρίνα βρίσκονται στη Φολέγανδρο. Ο Μάνος (Αντώνης Κρόμπας) ετοιμάζει ένα ερωτικό διήμερο με την ερωμένη του την Τάνια (Σοφία Μανωλακου) και έχει βάλει στο κόλπο και τον κουμπάρο του τον Πάνο(Νίκος Μουτσινάς). Όταν η γυναίκα του Μάνου, η Μαρίνα(Βασιλική Ανδρίτσου) αποφασίζει να μείνει, τα σχέδια του παίρνουν άλλη τροπή. Μέσα σε όλα έρχεται και μια ανυποψίαστη μαγείρισσα (Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και η κολλητή της Τάνιας η Βάνια (Ματίνα Νικολάου)...ποιος είναι ποιος ,είναι μια μεγαααααααλη ιστορία!
Πρωταγωνιστούν: Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκος Μουτσινάς, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Κρόμπας, Σοφία Μανωλάκου και Ματίνα Νικολάου. 
Τιμές Εισιτηρίων:Γενική Είσοδος 15 ευρώ & ΑΜΕΑ - άνεργοι-φοιτητές-παιδικό 12ευρώ. Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: