Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Πρέβεζα: Κορυφαίοι Αρχιμάγειροι της Ελλάδας και ο Ηπειρώτης chef Αναστάσιος Τόλης, επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας,, μαγείρεψαν με τα προϊόντα «Γεύσεις Πρέβεζας - Αρετή»

26

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η παρουσίαση των προϊόντων «Γεύσεις Πρέβεζας - Αρετή», στο εστιατόριο «ΤΕΞΑΣ», όπου ο chef Θανάσης Βρεττός - υπεύθυνος του γραφείου Πρέβεζας, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος - μαγείρεψε με τα εξαιρετικά προϊόντα δημιουργώντας διάφορες συνταγές.


24


Σε «μία ανοιχτή» γευστική δοκιμή όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να μάθουν κάποιες επιπλέον μεσογειακές συνταγές αλλά και να τις δοκιμάσουν, όπως επίσης και να προμηθευτούν τα προϊόντα «Γεύσεις Πρέβεζας - Αρετή».

23

Επίσης, στην παρουσίαση παρεβρέθηκε ο Ηπειρώτης chef Αναστάσιος Τόλης - Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, ο οποίος συμμετείχε εξηγώντας στους παρευρισκόμενους την διαδικασία της εκτέλεσης των συνταγών, μιλώντας για τις Ηπειρωτικές συνταγές και όχι μόνο.

16

Τα γεύματα συνοδεύονταν από το «Διάφανο», το ηπειρώτικο τσίπουρο Φυσέκη, που κερδίζει συνεχώς τις εντυπώσεις. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Γιαμάς, επιχειρηματίες του χώρου της εστίασης και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της περιοχής. Το παρών έδωσαν και άλλοι παραγωγοί της Πρέβεζας που φιλοδοξούν να «ταξιδέψουν» τα προϊόντα τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

3

Τις εντυπώσεις κέρδισαν οι νέες ετικέτες των προϊόντων «Γεύσεις Πρέβεζας - Αρετή». Τον σχεδιασμό τους επιμελήθηκε η εταιρία Studio Media.

25

Δεν υπάρχουν σχόλια: