Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η μέρα που ο πρωθυπουργικός σύμβουλος και θαυμαστής της Μενεγάκη, Νίκος Καρανίκας, αποκάλεσε «σεμεδάκι» την Ραχήλ Μακρή...

Karanik

Κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τι ήταν αυτό που δείχνει να πυροδότησε την οργή του συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα. Ισως η ανάρτηση της ίδιας της Ραχήλ Μακρή που λίγο πριν είχε γράψει στο γνωστό ύφος ελαφρού ξεκατινιάσματος τύπου reality: 


Screenshot 2016-05-23 18.34.23

«έμαθα ότι παραιτήθηκε η Βασιλική και πολύ στεναχωρέθηκα. Αφού ψήφισε και το μνημόνιο 4 διαρκείας 99 ετών και το ξεπούλημα της περιουσίας του λαού με πόνο αποχωρεί από την Βουλή. Βέβαια η ψυχολόγα ολοκλήρωσε το όνειρο της να βγάλει από τις φυλακές απατεώνες, καταχραστές, παιδεραστές και λοιπούς κακούργους. Δεν θα φάω απόψε γιατί στεναχωρέθηκα. Ουστ».

Ε, αυτό ήταν! Ο καριερίστας της «αντικαριέρας» δεν άντεξε την επίθεση στην πρώην σύντροφο (σ.σ.: ή ίσως ένιωσε ότι το «ούστ» με το οποίο ολοκληρώνει η Ραχήλ Μακρή είναι κατοχυρωμένο στον παλιό ΣΥΡΙΖΑ και τα πήρε για τη λογοκλοπή).  Και απάντησε επίσης μέσω facebook. Με μια ανάρτηση-οχετό. Που μετά από λίγο εξαφανίστηκε από το profile του. Αλλά πλέον ήταν αργά.

karanikas2_0

«Ραχήλ Μακρή, αυτό το αστείο που είχαμε στη Βουλή-ντροπή μας» ξεκινάει να γράφει ο Νίκος Καρανίκας στο facebook (σ.σ.: λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μάλλον).

Και συνεχίζει: «Ισως ο μόνος σημαντικός λόγος να κάνουμε την αυτοκριτική μας» (σ.σ.: εννοεί την περίοδο που η Ραχήλ Μακρή ανήκε στον ΣΥΡΙΖΑ), «ρετάλι τσίρκου» (σ.σ.: δώσε πόνο!) και «ηθικά ξεπλυμένη (σ.σ.: αν δεν έχει ο Καρανίκας το αποκλειστικό δικαίωμα να αποδίδει ηθικά εύσημα, τότε ποιος το έχει;), όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά» (σ.σ.: ναι, σύμφωνα με τον ειδικό ηθικό αναλυτή Νίκο Καρανίκα τα σεμεδάκια όχι μόνο έχουν ηθική αλλά αυτή είναι και ξεπλυμένη!). Και όλα τα παραπάνω μόλις στην πρώτη παράγραφο.



Στη συνέχεια γράφει: «Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες (σ.σ.: ναι, στις λινάτσες γράφει!) της αντίδρασης».

Η ανάρτηση όμως δεν σταματά εδώ: Σειρά έχουν οι παραινέσεις: «Οποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, λέει ο λαός και αποφεύγουμε. (σ.σ.: εντολή να μην την συναντούν; Να μην διαβάζουν τις δηλώσεις της; Πάντως ο ίδιος μόλις το έκανε.) αυτήν την αστεία που περιφέρεται στα MME και φωτογραφίζεται όπως να 'ναι (σ.σ.: Τι εννοεί; Χωρίς δηλαδή να τηρεί τους ηθικούς κανόνες που έχει θεσπίσει ο αγωνιστής μετακλητός σχετικά με τις φωτογραφίσεις; Ή μήπως εκνευρίστηκε επειδή νομίζει πώς η Ραχήλ Μακρή θέλει να εκθρονίσει την Ελένη Μενεγάκη;) ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές».
Και το κεραυνοβόλημα Καρανίκα στο Facebook εναντίον της Ραχήλ Μακρή, καταλήγει: «Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή (σ.σ.: εδώ μετά βίας o σύμβουλος συγκράτησε την κραυγή «αίσχος» που θα έβγαζε λες και είναι η μέση θεούσα), μαζί με την άλλη αστεία της ΝΔ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα την Βούλτεψη (σ.σ.: ναι «δημοσιογράφα» γράφει. Επειδή κάποτε ακουγόταν κάπως αστείο. Επειδή μοιάζει υποτιμητικό; Ή επειδή μπορεί;), που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, (σ.σ.: ναι ξαφνικά η Αριστερά έγινε winner και δεν μπορεί τους ηττημένους - ρόλο που καλλιέργησε η ίδια 60 χρόνια. Τώρα που απέκτησε την εξουσία, μόλις μόλις βλέπει ηττημένους τους θεωρεί «υστερικούς και απεγνωσμένους»), δίχως αντίκρισμα και μέλλον» (σ.σ.: «Αντίκρισμα»; «Μέλλον»; Αυτές δεν είναι λέξεις που θυμίζουν - συγγνώμη για την έκφραση - «καριέρα»);



ΥΓ.: Ψάχνοντας πάντως την σελίδα του Νίκου Καρανίκα στο Facebook βρίσκει κανείς (σ.σ.: εκτός από αναδημοσιεύσεις αποσπασμάτων από λόγους του Νίκου Παππά και μοιρασμένα δημοσιεύματα κομματικών sites και ραδιοφώνων) και ελάχιστες δικές του αναρτήσεις. Οπως π.χ.: «Η αντιπολίτευση στήνεται στην κατασκευή μιας αφήγησης που είναι η αντιστροφή της πραγματικότητας και τρομοκρατεί τον κόσμο ότι η κυβέρνηση τα ξεπουλάει όλα» (σ.σ.: με άλλα λόγια, η χαρά του Λαζόπουλου.). Ή «μην πέφτετε θύματα των ΜΜΕ και των λαμόγιων που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για να συνεχίσουν την κουταλα» (σ.σ.: με εννοούμενη συνέχεια «. και θα την χάσω εγώ και οι άλλοι μετακλητοί»).
Το παράδοξο όμως δεν είναι εκεί. Είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ. Και επειδή αποκλείεται κάποιος που έγραφε «των ειδήμων» (σ.σ.: πριν το διορθώσει τελικά) να έμαθε τόσο γρήγορα, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Είτε τον έμαθαν να χρησιμοποιεί διορθωτή, είτε προσελήφθη κάποιος για να γράφει τις αναρτήσεις του, τώρα που πλέον κάνει καριέρα και η θέση του δεν του επιτρέπει να εκτίθεται.

ΥΓ. 2: Τόσα εκατομμύρια εργατοώρες, τόσα δημιουργικά μυαλά για να δημιουργηθεί το Facebook. Οπότε να μπορούν να ανταλλάσσουν μπινελίκια η Ραχήλ Μακρή και ο Νίκος Καρανίκας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: