Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Oυρές προσφύγων για να αγοράσουν τον Αστέρα Boυλιαγμένης. Μετά το κάλεσμα του υφυπουργού Μάρδα να επενδύσουν 250.000 ευρώ στην Ελλάδα. Θέλουν να χτίσουν τζαμί στη θέση του Αρίωνα!


Αφού κατάφεραν να γλιτώσουν από τους Τούρκους δουλέμπορους και τα μανιασμένα κύματα του Αιγαίου έπεσαν πάνω στον Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον υφυπουργό Μάρδα.

Μιλάμε για τους ταλαίπωρους πρόσφυγες στους οποίους ο Κωνσταντίνου κάνει σεμινάρια αντιεξουσιαστικής και αντισυστημικής δράσης  ενώ ο υφυπουργός Εξωτερικών διά μέσω της αραβόφωνης εκπομπής του Γιώργου Αυτιά καλεί όσους από αυτούς διαθέτουν τουλάχιστο 250.000 ευρώ και θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα να σπεύσουν!

Η επιτροπή επενδύσεων στην Ελλαδα σε συνέντευξη τύπου .
Εάν επενδύσουν στην Ελλάδα θα τους αναλάβει ο Αλεξιάδης!
Departure of the first bus with Syrian refugees from Idomeni to a temporary relocation camp in Veria, Greece on March 25, 2016. / Αναχώρηση του πρώτου λεωφορείου με Σύρους πρόσφυγες από την Ειδομένη με προορισμό κέντρο προσωρινής μετεγκατάστασης στη Βέροια, 25 Μαρτίου 2016.

Οι άνθρωποι πρόσφυγες είναι, μαλάκες δεν είναι! (Ωστε να επενδύσουν στην Κολομβία των Βαλκανίων…)

Παρόλα αυτά μερικές δεκάδες εγκατέλειψαν το πρωί την

 Ειδομένη με προορισμό την οικία του Στέργιου Πιτσιόρλα, το οποίο εντόπισαν στο χάρτη (σχετική φωτό).

idomeni.27.3.1070

Οι συγκεκριμένοι πρόσφυγες διαθέτουν μυθικά ποσά και πετρελαιοπηγές και είναι αποφασισμένοι να μπουν σφήνα στην ιδιωτικοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθότι πληροφορήθηκαν ότι ο Αστέρας πωλείται έναντι 400 εκατομμυρίων ευρώ (εκ των οποίων τα 200 εκατομμύρια θα είναι δάνεια ελληνικών τραπεζών) σε αραβοτουρκικό σχήμα και είπαν να πληρώσουν παραπάνω ώστε να χτίσουν το δικό τους τζαμί στη θέση του Αρίωνα.

Χαμός αυτή την ώρα έξω από το σπίτι του Πιτσιόρλα.
Είχε προηγηθεί η επική ατάκα του Μάρδα στην αραβόφωνη εκπομπή του Αυτιά:

-Αν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: