Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Χριστόφορος Ευθυμίου, της Hπειρωτικής αποδημίας, της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας. Υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ. της ΠΣΕ, στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.







Ο  Χριστόφορος Ευθυμίου, που τα τελευταία χρόνια έχει θέσει ολοκληρωτικά τον εαυτό του στην στήριξη όλων των εκδηλώσεων και δράσεων των ηπειρώτικων αποδημικών συλλόγων, μέσα από το romiazirou.blogspot.gr, το blog που διαχειρίζεται, ύστερα από πρόσκληση του ψηφοδελτίου ''Ενότητα για την Ήπειρο'', συστρατεύεται και πάλι. στην νέα προσπάθεια για την αναβάθμιση της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών και διεκδικεί την ψήφο των αντιπροσώπων της οργανωμένης ηπειρωτικής αποδημίας, που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.

Δεν υπάρχει Ηπειρώτης της Αττικής που να μην  γνωρίζει τον Χριστόφορο Ευθυμίου, γιατί δίνει το δυναμικό του παρόν, στις δράσεις και εκδηλώσεις των ηπειρώτικων συλλόγων της Αττικής, φωτογραφίζοντας και  καλύπτοντας με αναρτήσεις τα γεγονότα στο  blog  που διαχειρίζεται.
Και αυτό το κάνει επειδή το πιστεύει και  το αγαπά ανιδιοτελώς, βάζοντας έτσι πολλά λιθαράκια στην προβολή των  εκδηλώσεων της οργανωμένης αποδημίας και κατ΄ επέκταση στην προβολή των Ηπειρωτών και της Ηπείρου.

Δεν θα βρεθεί Ηπειρώτικος Σύλλογος της Αττικής, που θα πει, ότι ζήτησε την συνδρομή και βοήθεια του και αυτός την αρνήθηκε. Είναι πανταχού παρών και κάνει σπουδαία δουλειά.

Πεποίθηση και άποψη, αυτών που γνωρίζουν καλά τα δρώμενα στο ηπειρώτικο αποδημικό κίνημα, είναι ότι, η όλη προσφορά του Χριστόφορου Ευθυμίου, θα αξιολογηθεί θετικά και θα επιλεγεί-ψηφιστεί, για να αποτελέσει ένα από τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: