Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Πως περιμένουν να ανανεωθούν στη Ν.Δ.; Σέβη Κονταξή: Μια υποψηφιότητα που άξιζε και βρήκε την πόρτα της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κλειστή


Η Σεβαστή(Σέβη) Κονταξή είναι ένα νέο φωτεινό πρόσωπο που εξέφρασε την επιθυμία να είναι υποψήφια για τα όργανα της Ν.Δ. αλλά και για το Συνέδριο.

Η ενασχόλησή της με τα αναπτυξιακά προγράμματα αλλά και οι συμπάθειες που κέρδισε ως υποψήφια του συνδυασμού του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξη Καχριμάνη, στις τελευταίες εκλογές, της έδιναν τα φόντα για να βοηθήσει ώστε να ξεπεράσει η Ν.Δ. το παλιό και αρτηριοσκληρωτικό  προφίλ της.

Έτσι, στις 11 Μάρτη, τελευταία μέρα προθεσμίας, υπέβαλλε την υποψηφιότητά της για τα όργανα και το Συνέδριο, όμως αυτή δεν έγινε δεκτή λόγω καταστατικών κωλυμάτων.
Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν ήταν μέλος μέχρι τότε στη Ν.Δ. ούτε έλαβε μέρος στις τελευταίες εκλογές για ανάδειξη νέου Προέδρου του κόμματος και κατά το καταστατικό θα έπρεπε για να θέσει υποψηφιότητα να είναι ήδη εδώ και ένα εξάμηνο, οργανωμένο μέλος της  Νέας Δημοκρατίας.

Το γεγονός αυτό  αποκαλύπτει ότι το κάλεσμα για διεύρυνση του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη είναι υποκριτικό και άνευ ουσίας, αφού δεν επιτρέπεται σε όσους επιθυμούν ισότιμα, να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες και να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.  Προφανώς το κάλεσμά του απευθύνεται σε χειροκροτητές και κλακαδόρους που δεν τους επιτρέπεται  να παίζουν κανέναν ρόλο στις εσωκομματικές εξελίξεις.
Το ίδιο έγινε και σε μια ακόμη περίπτωση ενός ΠΑΣΟΚογενούς νεολαίου (της οικογένειας Δαρδαμάνη) που υπέβαλλε αίτηση υποψηφιότητας και δεν έγινε δεκτή για τους ίδιους λόγους. Βέβαια η κα Σεβαστή Κονταξή είχε και την προϋπηρεσία της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου με το ψηφοδέλτιο που στήριζε η Ν.Δ. αλλά αυτό ξεχάστηκε.
Ίσως στην περίπτωσή της, επιβάρυνε την θέση της μια φωτογραφία που παραμένει αναρτημένη στο προσωπικό της προφίλ στο fb, με τον φανατικό νεολαίο ΠΑΣΟΚο Μάκη Νάτσιο, που αποδεικνύει ότι κάνει κακές πολιτικές παρέες.
Ο Θεός συγχωρεί. η Ν.Δ. όχι.
Εκτός και αν κάποιοι φοβούνται τα νέα λαμπερά πρόσωπα και με κάθε τρόπο θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

natsios

kaxrimanis

www.prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: