Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ξαναζωντανεύει το Τουριστικό Περίπτερο Πρέβεζας με ανάληψη της μίσθωσης από αξιόπιστο επιχειρηματία

tperiptero


Πολλοί λένε ότι το Τουριστικό Περίπτερο Πρέβεζας βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της πόλης.
Πέρασε μέρες δόξας και παρακμής, ενώ μετατράπηκε για μικρό χρονικό διάστημα και σε καλοκαιρινό κλαμπ που κατέληξε σε επιχειρηματική αποτυχία, αφού οι μηνύσεις έπεφταν βροχή για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Μια προηγούμενη δημοπρασία που έγινε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο κατέληξε σε ναυάγιο, αφού ο Βονιτσάνος επιχειρηματίας ο οποίος έδωσε προσφορά, δεν προχώρησε και δεν υλοποίησε τη συμφωνία.
Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε νέα δημοπρασία η οποία κατέληξε στο να μισθωθεί το ακίνητο από έναν αξιόπιστο ντόπιο επιχειρηματία, τον Νίκο Γκέλη που με επιτυχία λειτουργεί σε δημοτικό χώρο την επιχείρηση MANGO, στο Κανάλι.
Σημειώνουμε ότι για την επιχείρηση MANGO, πιθανόν λόγω της φερεγγυότητάς του και της οικονομικής του συνέπειας, ο νομικός Σύμβουλος του Δήμου Απόστολος Τάσσης έκανε θετική εισήγηση, παρά το γεγονός ότι δεν είχε συμπληρώσει 10ετία, να αναπροσαρμοστεί η σύμβασή του σε 12 χρόνια.
Δυστυχώς το δημοτικό συμβούλιο, παρά το γεγονός ότι τέθηκε δυο φορές σαν θέμα, δεν προχώρησε στην ανανέωση της μίσθωσης, μη δίδοντας έτσι την δυνατότητα να γίνει εκεί μια μεγαλύτερη επένδυση που θα αποτελούσε σημείο αναφοράς.
Ο ίδιος επιχειρηματίας έχει μισθώσει από τον Δήμο και καντίνα στην παραλία Μονολιθίου, όπου με το κατάστημα LITHOS  που δημιούργησε εκεί, αναβάθμισε τις προσφερόμενες υπηρεσίες για τους λουόμενους.
Έτσι θεωρούμε ευχάριστη εξέλιξη που ένα ακόμη ακίνητο, όπως αυτό του Τουριστικού Περιπτέρου, μισθώθηκε με ευοίωνους όρους επιχειρηματικότητας από έναν από έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα έχει επιδείξει επαγγελματισμό και συνέπεια.
Μετά και την τυπική έγκριση της δημοπρασίας που θα γίνει από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου, θα ξεκινήσουν άμεσα εργασίες και μέσα στο καλοκαίρι το Τουριστικό Περίπτερο Πρέβεζας θα ζωντανέψει, αυτή τη φορά καθ΄ολοκληρίαν αφού και το πίσω μέρος του καταστήματος έχει μισθωθεί από δύο αξιόλογους Πρεβεζάνους επιχειρηματίες και ολοκληρώνεται επιτυχώς η ανακατασκευή του.

tour1

www.prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: