Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ο Λευτέρης Γείτονας, εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ, υποψήφιος για το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος με το ψηφοδέλτιο ΄΄Ενότητα για την Ήπειρο'', στις εκλογές της 4 Aπριλίου 2016.



Ο πετυχημένος επιχειρηματίας και εκπαιδευτικός Λευτέρης Γείτονας, ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ, αποφάσισε να συνδράμει στο έργο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, συμμετέχοντας στο Δ.Σ. της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, σε μιά περίοδο ισχνών αγελάδων και οικονομικής δυσπραγίας, για το αποδημικό ηπειρώτικο κίνημα και όχι μόνο.



Συμμετέχοντας ως υποψήφιος, στο ανεξάρτητο και ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο'', συνδιαμορφώνοντας το πρόγραμμα του, διεκδικεί την στήριξη και την ψήφο των αντιπροσώπων των Ηπειρώτικων Συλλόγων, μελών της ΠΣΕ, που θα ψηφίσουν στις αρχαιρεσίες, που θα διεξαχθούν, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, στη Πλατεία Κοτζιά, δεσμευόμενος κατ΄ελάχιστο στην υλοποίηση του προγράμματος δράσης του ψηφοδελτίου του, αλλά και γενικά την συμπόρευση του, για επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την Ήπειρο και τους Ηπειρώτε;ς.


Ο Λευτέρης Γείτονας είναι γνωστός στους Ηπειρώτες, για την προσφορά του, σε αυτούς και την Ήπειρο και για το πολυποίκιλο του έργου του, έργο ουσίας, που διακρίνεται για τα ανθρωπιστικά του πρότυπα και την ευεργεσία. Ένα έργο, που για πολλούς, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Αυτό το έργο, διαφαίνεται ότι θέλει να εφαρμόσει και στην κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών και παράλληλα να ρίξει το σπόρο για συμμετοχή και συνεισφορά Ηπειρωτών παραγόντων, στο πολύπλευρο έργο της ΠΣΕ.
Ο Λευτέρης Γείτονας, αξίζει την στήριξη και εκλογή του και αυτό θα το αποδείξουν εν τοις πράγμασι, οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Λευτέρη Γείτονα, εκλογή με την πολυμελή στήριξη ανμτιπροσώπων των Ηπειρώτικων Συλλόγων και υλοποίηση των προγραμματικών δεσμεύσεων του ψηφοδελτίου ''Ενότητα για την Ήπειρο''.




Δεν υπάρχουν σχόλια: