Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ο Γιώργος Κουρτέσας, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αποδήμων Ραδοβιζινών Άρτας υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.






Μιά από τις σημαντικότερες υποψηφιότητες  για το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στις αρχαιρεσίες της 4ης Απριλίου 2016, για τους ασχολούμενους με την οργανωμένη Ηπειρωτική αποδημία, αλλά και τους Ηπειρώτες της Αττικής, είναι αυτή του Ραδοβυζινού Γιώργου Κουρτέσα.

Ο Γιώργος Κουρτέσας, Μηχανικός στο επάγγελμα, κατάγεται από την ορεινή Καστανιά του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας και ασχολείται έντονα με το ηπειρώτικο αποδημικό κίνημα διατελώντας Πρόεδρος της Αδελφότητας του χωριού και την τελευταία 6ετία Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αποδήμων Ραδοβιζινών Άρτας.  Και επειδή έχει έντονο το ενδιαφέρον, εν τοις πράγμασι, για την πατρώα γη, ασχολείται και με τα τοπικά προβλήματα της γενέθλιας γης, διατελώντας  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τετραφυλίας και σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας, επιδεικνύοντας έντονη δράση και αποτελεσματικό έργο.

Ο Γιώργος Κουρτέσας από έκδηλο ενδιαφέρον για την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία, το ρόλο της και το έργο της, συστρατεύτηκε, στην προσπάθεια αναβάθμισης της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, από θέση ευθύνης, αυτού του μέλους του Δ.Σ.

Το πετυχημένο έργο του, τόσο το επαγγελματικό, όσο και αυτό της ενασχόλησης με τα αποδημικά και δημοτικά θέματα, καθιστούν  αναγκαιότητα την εκλογή του, κάτι που εκτιμούν δεόντως οι απόδημοι Ηπειρώτες και θα τον αναδείξουν νέο μέλος στο Δ.Σ. της ΠΣΕ, κάτι που κρίνεται αναγκαία απαραίτητο για την στελέχωση της κορυφής της οργανωμένης ηπειρώτικης αποδημίας.

Καλή επιτυχία στις επερχόμενες, στις 4 Απριλίου 2016 εκλογές για την ΠΣΕ στον Γιώργο Κουρτέσα, με την  βεβαιότητα ότι και στα νέα του καθήκοντα θα προσφέρει τα μέγιστα, όπως κάνει σε όλες τις θέσεις ευθύνης του, τα τελευταία χρόνια.


Υ.Γ. Φίλε Γιώργο σου εύχομαι ολόψυχα να φέρεις εις πέρας τους δύο μεγάλους στόχους που έχεις θέσει μαζί με τους άξιους συνεργάτες σου. Αυτούς της Ι. Μονής Σέλτσου και της Γέφυρας Κοράκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: