Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Ο Γιάννης Σμπόνιας, υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.





Ο Γιάννης Σμπόνιας, από το Καναλάκι της Πρέβεζας, που ασχολείται χρόνια με το ηπειρώτικο αποδημικό κίνημα, προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό του και που είχε διατελέσει κατά το παρελθόν μέλος του Δ.Σ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, συνταξιούχος της ΔΕΗ σήμερα, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για στήριξη της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών και μέσω του ψηφοδελτίου ''Ενότητα για την Ήπειρο'', συστρατεύεται για ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο.



Ο  Γιάννης Σμπόνιας, είχε αποχωρήσει προσωρινά  πριν 4-5 χρόνια, από την ενεργό συμμετοχή στο αποδημικό ηπειρώτικο κίνημα, προκειμένου να στηρίξει την κόρη του Αγνή Σμπόνια και πολιτεύτηκε στις βουλκευτικές εκλογές στην εκλογική περιφέρεια της Πρέβεζας.


Τώρα εξέλειπαν οι λόγοι που τον οδήγησαν εκτός της κορυφαίας οργάνωσης των Ηπειρών και είναι έτοιμος να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του, που είναι πλούσια, καθόσον είχε διατελέσει και συνδικαλιστικό στέλεχος στο χώρο της ΔΕΗ.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, χρειάζεται τον Γιάννη Σμπόνια και είναι σίγουρο ότι έχει να προσφέρει πολλά στο χώρο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Γιάννη και εκτιμούμαι ότι οι αντιπρόσωποι που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία θα ανταποκριθούν θετικά στην επανάκαμψη του στην οργανωμένη ηπειρωτική αποδημία

Δεν υπάρχουν σχόλια: