Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ο Αργύρης Μπίστας, του ιστορικού Συλλόγου Ηπειρωτών Ροδόπης, υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, της 4ης Απριλίου 2016.






Μία υποψηφιότητα που αξίζει να αξιολογηθεί θετικά, στις επερχόμενες εκλογές της 4ης Απριλίου 2016,  για το νέο Δ.Σ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος είναι αυτή του Ειδικού Γραμματέα του ιστορικού Συλλόγου Ηπειρωτών Ροδόπης Αργύρη Μπίστα, με το ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο''.

Ο Αργύρης Μπίστας, εν ενεργεία στρατιωτικός στην ακριτική Ροδόπη, χαρακτηρίζεται από το πάθος του για την πατρώα Ήπειρο και την στήριξη της ηπειρώτικης παράδοσης και πολιτισμού. 
Από τους Ηπειρώτες της Ροδόπης και της Θράκης, χαρακτηρίζεται ως η ψυχή του Συλλόγου, του αξιόλογου χορευτικού του, αλλά και πρωταγωνιστής όλων των εκδηλώσεων που διοργανώνονται τόσο στη Θράκη, αλλά και τα ετήσια  ανταμώματα των Ηπειρώτικων Συλλόγων της Μακεδονίας και της Θράκης.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης, αποτελεί  για τον Αργύρη Μπίστα, πέραν των επαγγελματικών στρατιωτικών του υποχρεώσεων, τρόπος ζωής και στοίχημα για την όσο το δυνατόν αξιόλογη παρουσία των Ηπειρωτών και των πολιτιστικών δράσεων στη Θράκη.

Και όπως χαρακτηριστικά  τονίζει ένα παλαιό στέλεχος της ηπειρώτικης αποδημίας της Θράκης, που δραστηροποιείται  στον Ηπειρώτικο Σύλλογο Ξάνθης ''Ο  Αργύρης Μπίστας, κρατάει ψηλά την σημαία της Ηπείρου στη Κομοτινή και τη Ροδόπη''.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αργύρη, με την προτροπή στους αντιπροσώπους των ηπειρώτικων Συλλόγων,  που θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής, να  αξιολογήσουν θετικά την υποψηφιότητα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: