Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ο τραγουδιστής και δικηγόρος Μάκης Κιάμος, υποψήφιος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στη Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, με το ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την 'Ηπειρο'', τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.




Δεν θα μπορούσε να λείψει από το προσκλητήριο για την αναβάθμιση του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, ο γνωστός σε όλους τους Ηπειρώτες, τραγουδιστής ηπειρώτικων και δημοτικών τραγουδιών και πετυχημένος δικηγόρος, Μάκης Κιάμος.


Διεκδικεί την ψήφο των αντιπροσώπων των Ηπειρώτικων Συλλόγων, με το ανεξάρτητο και ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την ΄Ηπειρο'', το πρόγραμμα του οποίου συνδιαμόρφωσε και υποσχεται τόσο στην υλοποίηση του, όσο και στην αναβάθμιση του ρόλου της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών.

Ο Μάκης Κιάμος έχει πλούσια  και μακροχρόνια δράση, στο ηπειρώτικο αποδημικό κίνημα και έχει πρωτοστατήσει στις διεκδικήσεις της Ηπείρου και των Ηπειρωτών. Σήμερα οι Ηπειρώτες της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, τον έχουν τιμήσει με τη θέση του Προέδρου του τοπικού Ηπειρώτικου Συλλόγου. Το  έργο του είναι πολυποίκιλο, πολύμορφο και πρωτοπορακό και έτσι χαίρει της εκτίμησης όλων των κατοίκων του Δήμου Ν.Φιλαδέφειας-Ν.Χαλκηδόνας και όχι μόνο.

Οι αντιπρόσωποι των ηπειρώτικων συλλόγων, που θα ψηφίσουν στις εκλογές της 4 Απριλίου 2016, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΠΣΕ, θα ανταμείψουν το έργο του Μάκη Κιάμο και θα τον κατατάξουν στη κορυφή των προτιμήσεων τους στο ψηφοδέλτιο ''Ενότητα για την Ήπειρο''.

Καλή επιτυχία στον Μάκη Κιάμο και καλή δουλειά από τη θέση του μέλους, στο νέο Δ.Σ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας  Ελλάδος



Δεν υπάρχουν σχόλια: