Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Πάτρα: Βρέθηκαν 11 ένστολοι με πλαστά πτυχία στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Μάλλον είχαν βγάλει μόνο τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή

astinomia3

Για άλλη μια φορά πέφτουμε απ' τα σύννεφα με νέες εξελίξεις από την Ελληνική Αστυνομία. Όλοι λατρεύουν τις καταυλακιώτικες ιστορίες, ειδικά όταν αυτές αφορούν σε όργανα της Τάξης.


Αυτή τη φορά, ανακαλύφθηκαν τουλάχιστον 11 περιπτώσεις ένστολων που υπηρετούν με πλαστά πτυχία στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Όπως διαβάζουμε στο tempo24.gr:
Χαρακτηριστική περίπτωση της "ασυδοσίας" είναι αυτή υπαλλήλου, όπου μεταξύ των δικαιολογητικών για την πρόσληψη του, προσκόμισε το απολυτήριο Λυκείου της αδελφής του, αλλάζοντας το όνομα..
Αυτοί οι ένστολοι με ιδιαίτερο ταλέντο στο Photoshop ή στο MS Paint δίνουν άλλο νόημα στον όρο misemployment και χαραμίζουν τα ταλέντα τους εργαζόμενοι για την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Μάλιστα ανάμεσα στους ταλαντούχους ένστολους συγκαταλέγεται ένας Αξιωματικός και δύο Αστυνομικοί Υπάλληλοι από την Κάτω Αχαΐα και το Αίγιο.
782astinomia_0
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αξιωματικοί του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ ήταν αυτοί που ανακάλυψαν το πολυμελές παρεάκι της αστυνομίας της Αχαΐας με τα πλαστά πτυχία και έχει ήδη διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.
Είναι αξιοπερίεργο πάντως ότι αφού μπήκαν στη διαδικασία να φτιάξουν ψεύτικα πτυχία, αποφάσισαν να φτιάξουν πτυχία Αστυνομικής Ακαδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: