Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Dark side of the moon και ξέρω γω μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος... Η είδηση ότι οι Pink Floyd κλαίνε για τον Παντελίδη αξίζει όλα τα μνημόνια του σύμπαντος. Δείτε το video


Σαν μύστες των καλύτερων στιγμών του απόπατου της ομορφιάς της νεοελληνικής πραγματικότητας καμαρώνουμε συχνά ότι τα ματάκια και τα αυτάκια μας έχουν δει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

Κορυφαία ρεκορ στην Ολυμπιάδα του Ναδίρ, hiscore στο πρωτάθλημα κακομοιριάς, αγνές στιγμές αυθεντικής ελληνικής παρακμάρας έχουν περάσει από τις οθόνες μας και έχουμε φροντίσει να τις μοιραστούμε μαζί σας. 

Είναι μετρημένες όμως οι φορές που ακόμα και εμείς σηκωνόμαστε όρθιοι όταν βλέπουμε ένα βίντεο να χειροκροτήσουμε με δέος και δάκρυα στα μάτια γιατί πολύ απλά αυτό που παρακολουθούμε ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ. Και χωρίς άλλα σχόλια, γιατί νιώθουμε πιο ευάλωτοι από ποτέ, αυτό το παραπάνω βίντεο είναι μια από αυτές τις στιγμές. Μια μαγική στιγμή της επικοινωνίας.

Και επειδή ξέρουμε ότι είστε τέρατα και τολμάτε να αμφισβητείτε την Νανά Παλαιτσάκη και τις αποκαλυπτικές αποκαλύψεις του Αποκαλυπτικού Δελτίου του Μένιου Φουρθιώτη, εδώ η απόδειξη, από την ίδια την Νανά


Δεν υπάρχουν σχόλια: