Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ποια είναι η όμορφη ξανθιά αγρότισσα που έχει κλέψει την παράσταση στην Κόρινθο

MARIA SKLIA


Είναι νέα, όμορφη και μάλλον από τις περιπτώσεις εκείνες που δεν περιμένει κανείς να συναντήσει στα μπλόκα της Κορίνθου. Ο λόγος; Για την Μαρία - Πετρούλα Σκλία, την ξανθιά αγρότισσα η οποία έχει κλέψει την παράσταση στα μπλόκα της Κορίνθου. 

Η ίδια μίλησε στο korinthostv.gr αναφορικά με τον αγώνα που δίνει μαζί με τους άλλους αγρότες, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με το lifestyle. Δείτε το video


«Θέλω να τονίσω πως είμαι περήφανη που βρέθηκε δίπλα στον αγώνα των αγροτών. Θέλω να τονίσω πως η μέχρι τώρα πορεία μου ουδέποτε συνδέθηκε με το lifestyle», υπογράμμισε και συμπλήρωσε. 
«Δεν χάνουμε την ευκαιρία για να δείξουμε τους αγώνες που κάνει η Κορινθία». 

Η κ. Σκλία σημείωσε επίσης πως θα «πρέπει να δοθούν κίνητρα για τους νέους αγρότες να γυρίσουν πίσω στη Γη τους». 

maria sklia

Η όμορφη αγρότισσα είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστήμων ενώ στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια στην Πελοπόννησο με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη. Η ίδια εργάζεται, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της σημείωμα στην οικογενειακή πτηνοτροφική επιχείρηση, με την επωνυμία «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΚΛΙΑΣ ΙΚΕ»  ως υπεύθυνη σε θέματα διαχείρισης και εκπροσώπησης και είναι το τέταρτο παιδί μιας οικογένειας με καταγωγή από το Σοφικό Κορινθίας. 

maria sklia

Διαβάστε αναλυτικά το βιογραφικό της από το προσωπικό της blog
«Γεννήθηκα στην Κόρινθο το έτος 1991 όπου και κατοικώ. Είμαι το τέταρτο παιδί της οικογένειας Γεωργίου Σκλία και της Ελένης Μπόρση καταγόμενων από το Σοφικό Κορινθίας.
Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

maria sklia

Εργάζομαι στην ευρισκόμενη στην Κόρινθο οικογενειακή πτηνοτροφική επιχείρηση, με την επωνυμία «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΣΚΛΙΑΣ ΙΚΕ»  ως υπεύθυνη σε θέματα διαχείρισης και εκπροσώπησης.
Υποστηρίζω τη βιολογική γεωργία, πτηνοτροφία και κτηνοτροφία και μέσω αυτών την προστασία του περιβάλλοντος. Οραματίζομαι μια αυτόνομη οικονομικά Κορινθία.
Ως μέλος και εγώ  πολύτεκνης οικογένειας γνωρίζω άριστα τις ανάγκες και τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών της Ελληνικής κοινωνίας και θα επιδιώξω την ενίσχυση του οικογενειακού θεσμού και την προστασία των ατόμων χωρίς οικογένεια.
 Πιστεύω πως ο τουρισμός αποτελεί χρυσοφόρο πηγή για την Κορινθία και η οποία διαθέτει τις πλουσιότερες ιστορικά και μυθολογικά αρχαιότητες της Πελοποννήσου.
Πηγή εισοδήματος για την Κορινθία θα αποτελέσει και  η αξιοποίηση της Ορεινής Κορινθίας.
Η Κορινθία διαθέτει μεγάλο αριθμό ορθόδοξων χριστιανικών μοναστηριών και μνημείων και προσφέρεται για την ανάπτυξη θρησκευτικού τουρισμού.
Η οικονομική ανάπτυξη της Κορινθίας θα στηρίζεται πάντοτε στην ευγενική διάθεση όπως και στα φιλόξενα συναισθήματα των κατοίκων της.
Έχω την πεποίθηση ότι θα προσφέρω ανανεωτικό, δημιουργικό, παραγωγικό και εποικοδομητικό έργο για την Κορινθία  στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου με Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη».

Οι φωτογραφίες της είναι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: