Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Νέα κορυφαία βραβεία φωτογραφίας, για τον Πρεβεζάνο Βαγγέλη Γιωτόπουλο

giot1

giot2

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος βραβεύεται από τον Παγκόσμιο Φορέα Φωτογραφίας γάμου και πορτραίτου, SWPP (The Societies of Photographers) με έδρα το Λονδίνο στον ετήσιο διαγωνισμό για τη χρονιά που μας πέρασε!
Ο Βαγγέλης επέστρεψε στην Ελλάδα με το βραβείο του Φωτογράφου της Χρονιάς 2015 σε μια από τις δυσκολότερες κατηγορίες γάμου, την Photojournalistic Photography, έχοντας συμμετάσχει με την παραπάνω φωτογραφία από το γάμο της Βίκυς και του Γιώργου τον Ιούλιο.
Και η πιο ευχάριστη είδηση είναι ότι ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος βραβεύτηκε ως ο δεύτερος καλύτερος φωτογράφος του κόσμου για το 2015, σε όλες τις κατηγορίες.
Ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως φωτογράφος από την Πρέβεζα, από όπου άρχισε να ξετυλίγει το ταλέντο του.
Η πρώτη του βράβευση έγινε το 1988 στην Αθήνα από την Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (κάτω φωτό) και από εκεί και πέρα συνέχισε ακάθεκτος για την κορυφή.
Έτσι, όσοι γνωρίζουμε και εκτιμούμε τον Βαγγέλη για την προσωπικότητά του και το ταλέντο του, χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή του την εξέλιξη.
Πάντα άξιος!

giot3

www.prevezaposto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: