Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Kαι εμείς απορούμε που βρίσκει τα χρήματα η ''χρυσή αυγή''... Πέφτουμε απ'τα σύννεφα: χρυσαυγίτης πρεζέμπορος πιάστηκε στην Πάτρα με 50 γραμμάρια ηρωίνη

18930α4

Είχε και ρόπαλο με καρφιά με "αρχαιοελληνικά" σύμβολα πάνω

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός ακόμα διακινητή ναρκωτικών στην Πάτρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κακούργημα. 

Συνολικά, κατά την έρευνα της αστυνομίας, κατασχέθηκαν 50,5 γραμ. ηρωίνης και 4.550 ευρώ, καθώς και σύνεργα για τον διαχωρισμό της ναρκωτικής ουσίας σε δόσεις.

Κάτι μας θυμίζουν αυτές οι αηδίες πάνω στο ρόπαλο.

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Καμίνια Πατρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 48χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, «κακουργηματικού χαρακτήρα» για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Σε σωματική έρευνα που ενεργήθηκε στον 48χρονο, όσο και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:

30α1

.       Μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία ηρωίνης μεικτού βάρους 50,5 γραμμαρίων,
.       Το χρηματικό πόσο των 4.550 ευρώ,
.       Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης,
.       Τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας,
.       Δυο κάρτες sim,
.       Μια σπάτουλα με υπολείμματα ηρωίνης,
.       Μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο,
.       Ένα ξύλινο στειλιάρι με καρφιά.


30α3

Α να τι μας θυμίζουν:

xrysh-aygh
Aλλά ναι οκ δε αποδεικνύεται από κάπου ότι ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής. Μπορεί και να το αρνηθεί και να πει πως ήταν ανεξάρτητος χρυσαυγίτης. Ίσως να το αρνηθεί και ο Μιχαλολιάκος τώρα που τον κατηγορούν σαν αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης.
30α2
Θυμάστε να μας έχει εξηγήσει κανείς μέχρι στιγμής που έβρισκε φράγκα η Χρυσή Αυγή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: