Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τι κι αν «χειμώνιασε»; Η Irina Shayk δεν λέει να ντυθεί...

Τι κι αν «χειμώνιασε»; Η Ιρίνα Σάικ δεν λέει να ντυθεί...


Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο επέλεξε ο οίκος εσωρούχων Clover για να παρουσιάσει τη νέα του συλλογή για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2015

Για μια ακόμα φορά η αξεπέραστη καλλονή Ιρίνα Σάικ μαγεύει τους ανά τον κόσμο αρσενικούς θαυμαστές της και όχι μόνο, στη μοναδική φωτογράφιση εσωρούχων του Οίκου Clover για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2015.

Με φόντο τους χώρους ενός αριστοκρατικού αρχοντικού, η μελαχρινή Ρωσίδα επιδεικνύει με ξεχωριστή άνεση τα ατελείωτα πόδια της, φορώντας εσώρουχα από μετάξι και δαντέλα, ενώ έχει μόνο ένα ελαφρύ μακιγιάζ, στο οποίο ξεχωρίζει το απαλό ροζ lipstick. 

Με τις μπούκλες των μαύρων μαλλιών της να αγκαλιάζουν τους ώμους της, η αισθησιακή Ιρίνα προκαλεί, καθώς ποζάρει άλλοτε στη βιβλιοθήκη του αρχοντικού, άλλοτε συντροφιά με το πιάνο ή ως άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη, φορά καυτά εσώρουχα στο χρώμα του σμαραγδιού και μας αφήνει να θαυμάσουμε το μοναδικό κορμί της.




Το άλλοτε κορίτσι του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο, έγινε πλέον το κορίτσι του Αμερικανού ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ, αλλά η μυθική μελαχρινή Ρωσίδα, παραμένει πάντα μια γυναίκα μοναδικής και αξεπέραστης ομορφιάς και βέβαια, ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Το τελευταίο διάστημα η Ιρίνα Σάικ μένει τον περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο καθώς ο νέος αγαπημένος της πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση στο West End.

Δείτε τα video


















Δεν υπάρχουν σχόλια: